Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slecht weer met carnaval in Arnhem: storm Ellen mogelijk in aantocht

Door Carin van der Meij 17 februari 2020

Grote kans dat je aankomend weekend liever binnen blijft, want er komt mogelijk opnieuw een storm naar Arnhem. Na Ciara en Dennis is het de beurt aan Ellen. Het lijkt een wekelijks bezoekje te worden, want dit zou de derde weekendstorm op rij zijn. 

Wat is er tot nu toe bekend over storm Ellen? Nog niet veel. Volgens Yannick Damen van Weeronline wordt het – met of zonder storm – sowieso niet veel soeps dit weekend.

Storm Ellen in Arnhem

De meteoroloog vertelt: “Het is nog onzeker of storm Ellen dit weekend ook echt komt, dat kunnen we in de loop van de week beter zien. Als de storm komt, zal dit op zondag of maandag zijn. We zien wel dat het weer er heel slecht uitziet voor dit weekend. Het gaat flink waaien en we zien dat het behoorlijk gaat regenen. Met carnaval op komst, is de kans best groot dat veel activiteiten daarom afgelast gaan worden.”

Hoe zit het met de optocht?

Of dit ook gevolgen heeft voor de optocht in Arnhem, is op dit moment niet duidelijk. Het laatste nieuws over de carnavalsoptocht lees je op deze website en hou ook facebook in de gaten. Hier check je alvast de route, want we gaan er optimistisch vanuit dat het feest door kan gaan.

Carnavalsoptocht Arnhem: dit is de route van 2020

Hebben we er al een beetje zin in? Hopelijk buigt de voorspelde storm Ellen nog lekker af zodat we a...

Storm Dennis en Ciara

In zeer korte tijd zijn er twee stormen over Arnhem heen geraasd, Ciara en Dennis. Dit heeft voor flink wat schade gezorgd in onze stad. Kijk hier de beelden van storm Ciara:

Storm Ciara in Arnhem: we maken de schade op

Het stormde in Arnhem en niet zo’n beetje ook. Ciara – de eerste storm met een naam die over ons lan...
hallo arnhem storm omgevallen vuilnisbakken

Stormschade in Arnhem: wie bel je dan?

Code geel wordt code oranje en het kan dus behoorlijk gaan spoken. Maar wat doe je bij stormschade i...

Meer over

Nieuws Weer

adv.