Naar het concert van Iron Maiden in Arnhem: deze info wil je weten

Ga je naar het concert van Iron Maiden in Arnhem op maandag 27 juni? Dan is het handig om je even goed voor te bereiden. Waar kun je parkeren en wat kost het, hoe kom je met het OV bij het GelreDome, wat kun je beter niet meenemen en hoe laat mag je naar binnen? Lees hier alles wat je van tevoren moet weten.

Oproep: kom op tijd

Om chaos op de dag van het concert te voorkomen, doet organisator Mojo Concerts een oproep: vertrek ruim op tijd van huis en vermijd de spits! Op de website vermeldt de evenementenorganisator dat ze grote drukte verwachten in en rondom Arnhem. Bij het concert van Elton John op 9 juni kwamen veel bezoekers te laat, omdat ze in de file stonden. En dat wil je natuurlijk niet. Vertrek dus ruim van tevoren zodat je om 20.50 uur helemaal klaarstaat om Iron Maiden in Arnhem te aanschouwen.

via GIPHY

Tijden

Ben je bang dat je je gaat vervelen als je ruim van tevoren aankomt bij het GelreDome? Dat hoeft niet! Er is namelijk genoeg te beleven voorafgaand aan het concert. Check hier wat er te doen is op welk moment:

 • Om 15.00 uur is het horecaplein en het buitenterrein van het GelreDome open;
 • Om 17.30 uur gaan de deuren naar binnen open;
 • Om 18.35 uur begint het voorprogramma met Lord of the Lost;
 • Om 19.05 uur is er een pauze;
 • Om 19.35 uur treedt Airbourne op;
 • Om 20.30- is er weer een pauze;
 • Om 20.50 uur begint het concert van Iron Maiden;
 • Rond 22.50 uur is het afgelopen.

Goed om te weten: dit tijdschema is onder voorbehoud en de artiest kan hiervan afwijken. Als de tijden veranderen laat Mojo dat via deze pagina weten.

via GIPHY

Tassen

Nog een goede reden om op tijd te komen is de eventuele controle van tassen. Dit kan wat tijd in beslag nemen. Neem je een tas mee? Zorg dan dat die niet groter is dan het formaat van een A4’tje en niet dikker dan ongeveer 10 centimeter. Een klein canvastasje mag bijvoorbeeld wel, maar grotere tassen zijn niet toegestaan bij het concert. Bovendien kan je die nergens opbergen. Het is dus beter om geen tas mee te nemen. Twijfel je of je bepaalde spullen wel of niet mag meenemen? Check dan even dit overzicht.

via GIPHY

Met het OV naar Iron Maiden

Kom je met het OV naar het concert van Iron Maiden in Arnhem, dan is het handig om te weten dat er zowel pendel- als stadsbussen rijden richting GelreDome. Er staan medewerkers van het OV op het station die je naar de pendelbussen verwijzen. De pendelbussen bevinden zich aan de centrumzijde (dus: niet de Sonsbeekzijde!) en die rijden vanaf 14.00 uur van en naar het GelreDome. Een pendelbuskaartje is te koop op het station.

Op het stadsbusperron vertrekt ook elk kwartier een gewone bus die langs het GelreDome komt. Dit is lijn 7 richting Rijkerswoerd. De rit duurt ongeveer 10 minuutjes. Je stapt uit bij de halte Batavierenweg, waar je GelreDome rechts van je ziet liggen. Wil je je reis even plannen in een reisplanner? Vul dan Batavierenweg 25 in als bestemming.

via GIPHY

Met de auto naar Iron Maiden

Ga je liever met de auto naar het concert van Iron Maiden in Arnhem, zorg dan dat je je reis goed voorbereid om te voorkomen dat je te laat komt. De route naar het GelreDome staat door heel Arnhem duidelijk aangegeven op borden. Het is beter om de borden met daarop ‘P Concert GelreDome’ te volgen dan om je navigatiesysteem te volgen. Bijvoorbeeld vanwege de afsluiting van de John Frostbrug, die het GelreDome en het centrum van Arnhem met elkaar verbindt. Gewoon even ouderwets de bordjes volgen, dus! Wil je wel even de route bekijken? Je vult hem hier in. Op de volgende slide lees je meer over parkeren.

via GIPHY

Parkeren bij Iron Maiden

Er zijn verschillende soorten parkeerkaarten voor parkeren bij het GelreDome. Je vindt ze hieronder op een rijtje. Als je het niet erg vind om een paar minuutjes te lopen, kan je ook parkeren bij de Rijnhal (Olympus 1) of het Ohragebouw (Rijksweg-West 2).

P-Guarantee PLUS: 27,50 (incl. fee)

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op P-GelreDome? Bestel dan een Guarantee Ticket. Dit kaartje geeft je tot 15 minuten voor aanvang van de show een garantie op parkeerplaats P1 GelreDome.

P-Bezoekers: 13,50 (incl. fee)

P-Bezoekers kost 13,50 euro online en op het parkeerterrein 20,00 euro. Een P-Bezoekers ticket geeft je toegang tot een parkeerplaats die op dat moment in gebruik is. Dit ticket geeft geen garantie tot de parkeerplaats P-GelreDome. Let op: Het kan zijn dat je bij extreme drukte moet uitwijken naar omliggende parkeerterreinen. Volg de gele borden naar de parkeerplaatsen.

P-Mindervaliden: 13,50 (incl. fee)

Mindervaliden kunnen parkeren bij P-1 GelreDome. Geef bij de verkeersregelaars en parkeerstewards aan dat je wilt parkeren op een invalide parkeerplaats. Zij zullen waar mogelijk een plaats dicht bij het GelreDome toewijzen. Maar let op! Dit ticket is geen garantie voor een plaats nabij de ingang.

via GIPHY

Per touringcar naar Iron Maiden

Vanuit heel Nederland rijden er touringcars naar het concert van Iron Maiden in Arnhem. Vanaf 32,50 koop je een retourticket en kan je opstappen op heel veel verschillende opstaplocaties verspreid over heel het land. Is er geen opstapplaats bij jou in de buurt? Als je met een groep van 10 personen of meer bent, mag je je eigen opstapplaats aanvragen! Stuur daarvoor een mailtje naar [email protected] Vertrektijden van de bussen worden per mail toegestuurd aan de personen die een busticket hebben gekocht. Zorg dat je op tijd bent, want de bus wacht niet! Meer informatie over de touringcars die naar het GelreDome rijden vind je hier.

via GIPHY

Toch nog vragen?

Zijn er toch nog dingen onduidelijk en heb je nog vragen over het concert? Dan kan je contact opnemen met de Livecrowd klantenservice van Mojo. Je stelt je vragen snel en makkelijk via je smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram DM en Twitter.

via GIPHY

Pre-party

Als je zin hebt om voor het concert vast in de stemming te komen dan kan je in Arnhem naar Café Kroon. Voor één keer tovert de horecazaak om tot ‘Eddie’s Bar’. Eddie is de monsteracthige mascotte van Iron Maiden. De bar gaat open om 13 uur en iedere Iron Maiden-fan en metalhead mag gratis naar binnen. Tijdens de speciale pubquiz maak je kans op een giftpack van Trooper Beer, het eigen biermerk van de band. De hele middag mag je hardrock-verzoekjes indienen bij de dj en er staan lekkere ‘rockbieren’ en speciale borrelhapjes op het menu. Eddie’s Bar is open tot 19.00 uur.

Cafe Kroon

Hommelstraat 66, 6828 AL Arnhem

Nu geopend

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Meer in deze categorie

Shownieuws

Ga naar “Meegenieten! 5 x zo vieren bekende Arnhemmers de zomervakantie”

Meegenieten! 5 x zo vieren bekende Arnhemmers de zomervakantie

Bekende Arnhemmers zomervakantie
Ga naar “Ja ik wil! Yvette uit Arnhem doet mee aan ‘Married At First Sight’”

Ja ik wil! Yvette uit Arnhem doet mee aan ‘Married At First Sight’

Yvette Arnhem Married at first sight
Ga naar “Naar de Rainbow Rave van dj Paul Elstak in Arnhem: alle handige info op een rij”

Naar de Rainbow Rave van dj Paul Elstak in Arnhem: alle handige info op een rij

Rainbow Rave

In onze gids

Ga naar “FortVier Schuytgraaf”

FortVier Schuytgraaf

 • Laakoever 401
 • Vrijetijd en uitgaan
 • Gesloten
Uitkijken over het water bij FortVierUitkijken over het water bij FortVier

Aanbiedingen

Ga naar “Reserveer bij De Smidse voor heerlijke mosselen”

Reserveer bij De Smidse voor heerlijke mosselen

 • Restaurant De Smidse
 • Geldig t/m 30 september 2022
Mosselen SmidseMosselen Smidse

Topper

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Blokker Ottawa servies 3+1”

Blokker Ottawa servies 3+1

 • Geldig t/m 14 augustus 2022
Ga naar “Alle Melkunie Protein houdbare drinks van € 1,95 voor € 0,99”

Alle Melkunie Protein houdbare drinks van € 1,95 voor € 0,99

 • Geldig t/m 14 augustus 2022
Ga naar “Illa casual pannen 50% korting”

Illa casual pannen 50% korting

 • Geldig t/m 14 augustus 2022

Vacatures

Ga naar “Medewerker Reserveringen Riviercruiseschepen”

Medewerker Reserveringen Riviercruiseschepen

 • Rivertech B.V.
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Financieel & Administratief Medewerker(ster)”

Financieel & Administratief Medewerker(ster)

 • Rivertech B.V.
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Procesbegeleider UWV Arnhem”

Procesbegeleider UWV Arnhem

 • Manpower
 • Parttime
Ga naar “Administratief medewerker uitkeringen UWV Arnhem”

Administratief medewerker uitkeringen UWV Arnhem

 • Manpower
 • Parttime
Ga naar “Casemanager UWV Arnhem”

Casemanager UWV Arnhem

 • Manpower
 • Parttime

Agenda

Ga naar “Vollemaanwandeling in Arnhem”

Vollemaanwandeling in Arnhem

 • iederal
 • 9 september 2022

Topper

Ga naar “Sonsbeek Theater Avenue”

Sonsbeek Theater Avenue

 • Van 25 aug t/m 28 aug
Ga naar “Open Monumentendag in Arnhem”

Open Monumentendag in Arnhem

 • Van 10 sep t/m 11 sep
highlights Arnhem
Ga naar “Urban Trail Arnhem”

Urban Trail Arnhem

 • 20 november 2022
Arnhem urban Trail
Ga naar “Winter Wonderland”

Winter Wonderland

 • Van 9 dec t/m 9 jan
Winter Wonderland