Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip: Ryanne in een Arnhemse trouwjurk in het holst van de nacht

Door Jolinda van Alfen 22 januari 2020

Huh? Gaat Ryanne trouwen? Nou nee, maar zo’n jurk staat haar wel goed, of misschien is een stralend wit pak nog beter. De ‘recht voor z’n raap’ presentatrice was voor haar programma Nachtdieren in Arnhem. Ze belandde onder meer in een bruidszaak en op de Belvedere toren.

De uitzending was gisteren te zien op NPO3. Ryanne start haar zoektocht naar nachtdieren in Arnhem op het Gele Rijders Plein en heeft meteen een deja vue. “Ik was hier vroeger op vakantie met mijn ouders en terwijl zij leuke dingen deden in de stad, ging ik de hele middag blowen. Ik kwam uit de koffieshop en het was ineens donker. Een zonsverduistering, had niemand mij verteld, ik schrok me kapot. Maar dat was dus hier in Arnhem. Kan ook Apeldoorn geweest zijn.”

Ryanne in een trouwjurk

Ze gaat op pad en ziet nog licht branden bij bruidsmodezaak De Sluier. Rebecca haalt haar naar binnen en kletst Ryanne zowaar in een trouwjurk. Dat levert mooie beelden op. Op haar zoektocht door Arnhem komt ze ook nog bij de creatieve Fiona over de vloer en belandt per ongeluk in park Sonsbeek, waar onze eigen boswachter haar op sleeptouw neemt. Hoe dat verder gaat? De hele uitzending terugkijken kan hier.

Meer over

Shownieuws

adv.