Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze bekende artiesten komen dit najaar naar Arnhem

Door Tian van der Snee 15 september 2019

Je hoeft Arnhem niet uit om een aantal spetterende acts te zien. Deze artiesten zullen namelijk dit najaar in onze stad optreden. Van Waylon tot de 3JS: een heleboel te beleven komende maanden!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Waylon

Waylon is al heel snel te zien in Arnhem. Hij treed namelijk op tijdens het evenement Airborne in the City, op 21 september. Lees hier meer over Waylon tijdens de Airborne 2019:

Wow! Waylon komt naar Arnhem en er zijn nog kaarten te koop

Leuk nieuwtje: de zanger Waylon komt naar Arnhem voor een uniek optreden op zaterdag 21 september. N...

Justin Hayward

Misschien onbekend voor de jongere generatie, maar wél bekend bij de oudere. Justin Hayward was lid van de Moody Blues, maar treed solo op in Musis. Hij zal te zien zijn op 20 september in de Muzenzaal. Justin Hayward speelt nummers van de Moody Blues maar ook eigen materiaal. Klik hier om kaarten te bestellen.

Luminize

Deze meiden zijn nog niet zo heel groot, maar hebben wel afgelopen seizoen meegedaan aan de Voice of Holland! Gaat er al een belletje rinkelen? Ze zijn een all-girl rockband die helemaal los gaan als ze op het podium staan. Wil je dit nou niet missen? Klik dan hier.

Patricia van Haastrecht

Ook deze meid is bekend van de Voice. Patricia werd maar liefst tweede in de finale! Maar je kunt haar ook kennen van het theater.  In 2010 won ze de Jos Brink Genesius penning, een belangrijke theater aanmoedigingsprijs. Daarna heeft ze in musicals als Mamma Mia gespeeld. Wil je haar nou zien shinen op 18 oktober in Luxor Live? Bestel dan hier je ticket.

3JS

De jongens van de 3JS maken sinds 2007 al muziek. In de jaren daarna bracht de band nóg negen albums uit waarvan er vier de gouden status behaalden. Daarnaast zijn ze te zien geweest in meerdere tv-programma’s als De Zomer Voorbij en De Beste Zangers van Nederland. De Jees zijn te zien in het Arnhemse Luxor Live op 31 oktober. Klik hier voor kaarten. 

Ilse DeLange

Hoe leuk, country zangeres Ilse DeLange komt naar Arnhem. Om nummers als So Incredible en Lay Your Weapons Down kun je niet omheen. Helaas zijn de kaarten al uitverkocht, maar misschien dat je op een andere manier nog aan kaarten kunt komen. Lees hier meer over Ilse DeLange.

Trijntje Oosterhuis

Op 29 november is Trijntje Oosterhuis in Luxor te zien. Haar nieuwste album dat nog moet uitkomen schrijft ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze en De Jeugd van Tegenwoordig. Helaas zijn er geen tickets meer op de site van Luxor Live te verkrijgen, maar houd Marktplaats in de gaten en wie weet kun jij nog bij haar optreden zijn. Lees hier meer over Trijntje Oosterhuis. 

Lees ook:

Muziek proeven? Dat kan bij het nieuwe Soundtrek in Arnhem

We riepen het vorig jaar al hartstikke enthousiast, Arnhem krijgt er een nieuwe hotspot bij! En sind...
De twee neven vormen samen met hun manager ook wel het 'gouden trio'. (Foto: Chantal Bolleman)

Arnhemse Mokadrumz: van hobbymatig muziek maken naar gouden plaat

Door Chantal Bolleman “Het begon ooit als een hobby, maar al gauw werd het veel meer dan dat”, ve...
straatmuzikanten

Arnhemse DJ maakt muziek met straatmuzikanten

Het is alweer een half jaar geleden dat DJ en producer Genard Karixon Mohamed vanuit Aruba naar Arnh...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.