Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoeby Presikhaaf is geopend en zo ziet het eruit

Aangeboden door Shoeby Arnhem Presikhaaf 15 maart 2020

We zijn weer een winkel rijker! En niet zomaar eentje, want vanaf woensdag 18 maart 2020 kunnen modeliefhebbers hun modehart ophalen bij Shoeby Arnhem Presikhaaf. De grand opening wordt gevierd met toffe openingsacties.

Shoeby

In de nieuwe Shoeby-winkel shop je de laatste trends voor dames, heren en kids. Shoeby staat bekend om zijn verrassende, eigenzinnige collecties die vaak wisselen en altijd ‘on trend’ zijn.

Eén ding is zeker: dankzij de diversiteit aan stijlen én de kleine series, ben je verzekerd van een unieke look. Zo word jij moeiteloos het stralend middelpunt van iedere gelegenheid. “En heb je tijd?” zegt shopmanager Sabine, “Dan krijg je ook nog een goede kop koffie of thee en voorzien wij jou van een persoonlijk stijladvies.”

Openingsactie

Markeer woensdag 18 maart in je agenda en ga op een drafje naar de nieuwe Shoeby Arnhem Presikhaaf, want de eerste 25 klanten ontvangen 50% korting*! De korting is geldig van 18 tot en met 21 maart 2020.

Korting, beautyadvies en glittertattoos

Naast de actie voor de 25 snelste klanten kun je tot en met zaterdag 21 maart ook gebruik maken van 20% korting op de collectie. Een mooie gelegenheid dus om jouw nieuwe garderobe in te slaan. En om je look helemaal compleet te maken kun je je op zaterdag 21 maart van 13.00 tot 17.00 uur laten adviseren door een beauty expert.

Een feestje vier je natuurlijk niet alleen. Daarom kunnen kinderen op de dag van de opening tussen 13.30 en 16.30 uur een glittertattoo laten zetten. Hoe leuk is dat! Sabine: “Wij zijn super trots dat we weer een nieuwe winkel erbij krijgen en kijken uit naar de feestelijke opening op woensdag 18 maart. We maken er op die dag en de rest van de week een mooi feestje van.”

* De korting is geldig van 18 t/m 21 maart op de originele prijs van de artikelen uit de hele collectie van Shoeby Arnhem Presikhaaf. Alleen geldig op vertoon van de Shoeby app. Niet geldig i.c.m. andere acties en op BN’er collecties.Meer over Shoeby Arnhem Presikhaaf ontdekken?

Shoeby Arnhem Presikhaaf

kinderkleding

Vandaag gesloten

Hanzestraat 54 , Arnhem

Bekijk meer:kinderkleding

adv.