Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Dit Arnhemse restaurant gaat voor duurzaam met insecten

Aangeboden door Gavius 7 februari 2019

Italiaans restaurant Gavius gaat in 2019 voor duurzaam! In het restaurant ben je binnenkort welkom bij Gavius Duurzaam, een speciale avond over koken met duurzaamheid in gedachten. Op het menu voor de eerste editie: insecten!

Koken met de seizoenen wordt al veel gedaan bij Gavius. Maar wat is er nog meer te beleven op het gebied van gastronomische duurzaamheid? Ontdek het tijdens Gavius Duurzaam.

gavius arnhem

Gavius Duurzaam

Op 15 februari trappen ze bij Gavius af met de eerste editie, volledig in het teken van insecten. Deze avond is niemand minder dan Marcel Dicke te gast. Marcel is hoogleraar entomologie (insectenkunde) en heeft nationaal en internationaal bekendheid verworven met zijn onderzoeken naar het belang van insecten. Daarnaast is hij co-auteur van het Insectenkookboek en kan hij als geen ander vertellen over insecten als duurzaam alternatief voor je stukje vlees.

Eiwitrijk en goed voor de planeet

Het klinkt misschien een beetje gek, insecten eten. Maar in veel delen van de wereld weten ze niet beter! Insecten zijn eiwitrijk en daarom ontzettend voedzaam. Daarnaast is de productie van insecten een stuk vriendelijker voor onze planeet dan vleesproductie. Nu nog het lef om ze op te eten!

Reserveren?

Wil je meer weten over deze zespotige eiwitbronnetjes en een vorkje meeprikken? Reserveer snel je tafel via http://www.gavius.nl/gavius-reserveren/


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gavius. Meer over Gavius ontdekken?

Gavius restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 22:00

Prins Hendrikstraat 11, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.