Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezocht: winnaar van deze spiksplinternieuwe Mini in Arnhem

Door Redactie indebuurt Arnhem 3 december 2019

Er rijdt twee weken een opvallende Mini door Arnhem. Op de voorkant is een grote sticker geplakt met de tekst: ‘Ik zoek mijn winnaar!’ De Mini is namelijk gewonnen door iemand die een oudejaarslot kocht in Arnhem, maar die winnaar is nog altijd spoorloos. 

Vorig jaar kocht iemand een oudejaarslot bij Tabaksspeciaalzaak Speklé in de wijk Geitenkamp. Diegene won een spiksplinternieuwe Mini, maar heeft de prijs nooit opgehaald. Om de winnaar, wellicht een Arnhemmer, te vinden rijdt er sinds vorige week een Mini met kenteken G-646-NS door Arnhem met de opdruk ‘Ik zoek mijn winnaar’.

Ben jij de winnaar?

Heb je vorig jaar een oudejaarslot gekocht of gekregen? Check dan snel het lotnummer! Het winnende lotnummer is BK78272. Dit lot kun je nog tot oudjaarsdag 23.59 uur verzilveren, lezen we in De Gelderlander.

Wat gebeurt er als niemand zich als winnaar meldt?

Komende vrijdag maakt de auto nog een tour door Arnhem. Met een megafoon worden voorbijgangers geattendeerd op de oproep, de naderende deadline en het winnende lotnummer. Meldt niemand zich voor Oudjaar? Dan is er helaas geen nieuwe eigenaar voor deze Mini.

De zoektocht van de Staatsloterij heeft in Vlissingen al wel succes gehad. De eigenaar van een prijswinnend lot – goed voor 50.000 euro – heeft zich daar alsnog gemeld nadat de actie begon. De Staatsloterij is nu nog op zoek naar vijf winnaars van auto’s. Behalve in Arnhem hebben zij ook loten gekocht in Zevenbergen, Vught, Breda en Dordrecht.

adv.