Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

En de winnaar van de slechtste slogan van 2019 is…. een Arnhems bedrijf!

Door Redactie indebuurt Arnhem 9 december 2019

De Arnhemse Visbroertjes hebben met hun Arnhemse visbar Zilte Zeemeermin de slechtste slogan van het jaar 2019 gewonnen. Met ‘Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin’ wonnen zij de nogal dubieuze titel. Wij vinden hem wel leuk! 

De Arnhemse visbar kreeg een kwart van de stemmen en bleef het UWV voor, met ‘Werken met zinhoud’. Afgelopen week kon iedereen stemmen op de tien genomineerde reclamekreten.

De slogan is zo’n goeie winnaar omdat hij eigenlijk niet doet wat hij moet doen, namelijk: zin krijgen in vis. Dat is althans waarom organisator Tefke van Dijk denkt dat de slogan verreweg de meeste stemmen heeft gekregen, volgens De Gelderlander. “Het klinkt nou niet echt lekker: een tongzoen van een zeemeermin.” Daar zijn de visbroers het niet mee eens. “Ken je Ariel nog, de zeemeermin uit de tekenfilm The Little Mermaid, van Disney? Kom op, die zou je toch zo ten huwelijk vragen?”

Concurrentie

Andere kanshebbers waren ‘Uit onze handen uw tanden’ van Steven de Vries Tandtechniek; ‘Shop en kom tot jeselfie’ van Groupon; ‘Je rijbewijs hale doe je bij die kale’ van rijschool Rayactie en ‘Wij verkopen uw huis. Nogal fidus’ van Fidus Makelaardij. ‘Op één na de beste!’ van Lobatrans bezorgdienst eindigde als laatste.

Dit jaar is de achtste editie van de verkiezing. Vorig jaar won de Larense barbier Rogier met ‘We doen wel vrouwen maar knippen ze niet’.


Meer over De Zilte Zeemeermin ontdekken?

De Zilte Zeemeermin cafés

Gesloten09:00 - 22:00

Steenstraat 83A, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Alle genomineerden van dit jaar zie je hier:

Dit Arnhems bedrijf is genomineerd voor de slechtste slogan van 2019

Een dubieuze eer voor de Arnhemse Visbroertjes: ze zijn met hun bedrijf Visbar Zilte Zeemeermin geno...

adv.