Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De 5 verschillende types die je nu tegenkomt in Sonsbeekpark

Door Sophie de Bree 21 mei 2020

In tijden van corona proberen we allemaal om nog wat frisse lucht en vitamine D te scoren, en waar kunnen we dat beter doen dan in het mooie Sonsbeekpark?! Tijdens een wandeling in het park kom je heel wat types mensen tegen. Hier lees je over de 5 verschillende soort mensen in Sonsbeekpark in tijden van corona!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Het ‘je kunt jezelf niet genoeg beschermen’ type

 

 

Je hebt ze vast al wel gespot. Mensen die er echt alles aan doen om geen enkel risico te lopen als het over corona gaat. Een paar handschoentjes aan, een mondkapje op, en met een enorme boog om iedereen in het park heenlopen. De reactie die je bij jezelf voelt opborrelen kan twee kanten op: je doet er wat lacherig over, óf je krijgt het er stiekem toch een beetje benauwd van. ‘Moet ik misschien ook wat handschoentjes inslaan, of zo?’

Het kersverse gezinnetje

 

 

De kinderwagen voorop, en het stel ouders als trotse pauwen erachteraan. Gauw even een rondje door het park om het nieuwe gezinslid wat frisse lucht te laten happen. Zo jammer dat je die kleine, schattige baby nu niet van dichtbij mag bewonderen!

De groep vrienden die zich van coronaregels niks aantrekt

 

 

Harde muziek, biertjes erbij en zonder enige zorg om 1,5 meter afstand te bewaren lekker een feestje vieren. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar je vraagt je toch af of deze grote vriendengroep met z’n 16-en wel uit hetzelfde huishouden bestaat… Nette burger die jij bent, blijf je toch maar wat op afstand van die groep.

De voorbijganger die nét even iets te lang naar blote benen kijkt

 

Je herkent dit vast wel: ongemakkelijk trek je je jurkje of korte broek nog maar wat verder omlaag om zo te ontsnappen aan die grijns van die voorbijganger, terwijl je snel maar even wat harder doorloopt naar een ander stukje in het park.

Het koppel dat midden op het pad blijft lopen

 

 

Loop je met je goede gedrag keurig aan de rechterkant van het wandelpad, kom je ze tegen: zo’n stel dat stug doorloopt en geen centimeter opzij wil gaan. Waardoor jij dan maar moet uitwijken om afstand te bewaren. Fijn, zo’n nieuwe zanderige kleur voor je schoenen…

Lees ook

Work that body! 9 x hier kun je veilig buiten sporten in Arnhem

De sportscholen zitten dicht, zoals het er nu uitziet tot 1 september. Maar dat betekent natuurlijk ...

Even eruit: 5 x hardlooproutes van 5 km in Arnhem

De sportscholen zijn dicht vanwege het coronavirus en het mooie weer laat zich steeds vaker zien. Di...

5 x Arnhemse helden: bedank jouw persoonlijke held én steun lokale ondernemers!

Een béétje vreemd maar wel waar; corona brengt niet alleen slechte dingen. Het haalt liefde in ons n...

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.