Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Om te gieren: de grappigste bedrijfsnaam van Nederland komt uit Arnhem

Door Jolinda van Alfen 4 januari 2019

Takkenwerk. Je moet er maar opkomen. Lodewijk Lamers koos deze naam voor zijn bedrijf en won hiermee de naamprijs van Namespotting. Het Arnhemse bedrijf heeft de grappigste bedrijfsnaam van 2018.

Namespotting is onderdeel van het bedrijf de Naamafdeling. Elk jaar gaan de kenners op zoek naar grappige bedrijfsnamen. Deze zijn ook al eens gebundeld in een boek. De winnaar van dit jaar is dus het Arnhemse Takkenwerk Boomverzorging. Eigenaar Lodewijk Lamers (47) is trots op de verkiezing, zo laat hij aan De Gelderlander weten. “Toen ik doorhad dat dit een echte wedstrijd was en dat ik hem gewonnen had, was ik ontzettend blij. Meteen een goed begin van het jaar”, vertelt Lamers.

Over de keuze voor de winnende naam vertelt Lamers: ,,Het is gewoon letterlijk mijn werk. Ik ben elke dag met takken bezig. Het is ook wat ik het liefst doe. Bomen in klimmen en takken snoeien.”

Nog even verder gniffelen

Eerdere winnaars van de naamwedstrijd van Namespotting zijn: ‘Eau Eau Den Haag’ (2017), ‘Wolwinkel Wolhalla’ (2016), ‘De Laatste Hoop mollenbestrijding’ (2015) en ‘iDropped iphone-reparatie’ (2014). De andere kanshebbers op de eretitel van 2018 waren: ‘Onder de plak Bestickering’, ‘the Iron Lady Strijkservice’, ‘irkoe stalventilatie’ en ‘De Pianotemmer pianostemmen en -onderhoud’.

Arnhemse namen

We kunnen er wat van hoor in Arnhem. Eerder maakten we al een mooi lijstje, weet jij nog aanvullingen?

first eet grappigste bedrijfsnamen in arnhem

Dit zijn de 7 gekste en grappigste bedrijfsnamen in Arnhem

Je moet creatief zijn om op te vallen als ondernemer. En dat begint al door een opvallende naam te k...
iogurtie's

9x deze Arnhemse bedrijfsnamen spreekt niemand goed uit

Er zijn van die restaurants, ondernemingen en winkels met heel coole namen, maar waarvan we ons elke...

adv.