Nieuwsoverzicht: veel mode, blije jongeren en een steekpartij

Door Jolinda van Alfen 12 juni 2017

Wil jij in een keer weer helemaal bij zijn? Lees dan vooral verder, wij zetten voor je op een rij wat er afgelopen weekend in Arnhem gebeurde.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mode, mode en nog eens mode

Nacht mode
De Nacht van de Mode in Arnhem. Foto: De Gelderlander © Rolf Hensel

Het kan je niet ontgaan zijn, Arnhem staat deze maand nog meer in het teken van mode en design dan normaal. Het lange modeweekend begon al op donderdag, met de Ladies Night in het Posttheater. Verder was er zaterdag de nacht van de mode, die stiekem niet de hele nacht, maar hele avond duurde. En om het modeweekend af te maken, was er gisteren het festival Zomerkriebels in de Arnhemse binnenstad.

Steekpartij in het park

Een rechercheur doet onderzoek na de steekpartij. Foto: De Gelderlander © Martin Heitink/ Persbureau Heitink

Er gebeurden helaas ook minder leuke dingen afgelopen weekend. Er was gisteren aan het einde van de middag tijdens het festival Park Open een steekpartij op de Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek. Er zijn twee mannen gewond geraakt. De politie heeft een verdachte aangehouden en heeft op twee plekken bij de evenementenweide onderzoek gedaan. Meer lezen over de steekpartij kan hier.

EO-jongerendag: blije jongeren en een boos raadslid

EO jongerendag
Jongeren tijdens de EO-jongerendag. Foto: ANP

Zaterdag werd Arnhem overspoeld met blije jongeren. Het Gelredome vormde weer het decor voor de jaarlijkse EO-jongerendag. Er was even sprake van terreurdreiging, maar de dag verliep gelukkig zonder incidenten. Nou ja, er was nog wel een fittie tussen D66 raadslid en de EO. Suzan Kemperman was not amused toen zij langs het Gelredome reed en een handjevol anti-abortus protestanten trof met grote borden inclusief choquerende, bloederige foto’s van doodgeboortes. Via Facebook liet zij haar afkeuring weten. De EO reageerde hierop, zij heeft niks met deze actie te maken.

 

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.