Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwsoverzicht: dit is er allemaal in Arnhem gebeurd afgelopen weekend

Door Jolinda van Alfen 12 augustus 2019

Druk weekend gehad? Iedere maandagochtend zetten wij de meest opvallende gebeurtenissen van afgelopen weekend in Arnhem voor je op een rijtje. Dan ben jij weer helemaal op de hoogte!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Loslopende stier

Niet de scherpste foto, maar een losgebroken stier hield de gemoederen flink bezig op de N224 van Arnhem naar Ede. Het zwarte dier was gezien door een voorbijganger langs de N224. De Edese politie opende in de nacht van zondag op maandag een klopjacht op het dier, maar slaagde er niet in om ‘m te vangen. Automobilisten op de N224 werden met borden gewaarschuwd voor de stier.

Oud-Vitesse speler overleden

Archieffoto ANP: Dejan Curovic tijdens een perspresentatie van de Vitesse-selectie in het Gelredome in Arnhem.

Dejan Curovic is zondag, een dag na zijn 51ste verjaardag, overleden na een kort ziekbed, zo meldt de Gelderlander. De clubicoon van Vitesse leed aan leukemie. Bekijk hier een indrukwekkend in memoriam.

Sonsbeek Theater Avenue goed bezocht

Ondanks de afsluiting van de Apeldoornseweg en het wisselvallige weer is Sonsbeek Theater Avenue goed bezocht afgelopen weekend.

Scooterrijder gewond

Een scooterrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt door een botsing op de kruising van de Simon Stevinweg met de Pieter Calandweg in Arnhem. Lees hier meer.

Veel files

Foto: De Gelderlander Gerard Burgers

Foto ter illustratie: De Gelderlander Gerard BurgersEr waren afgelopen weekend veel files rondom Arnhem. Door ongelukken, recreatie- en vakantieverkeer en wegwerkzaamheden was het vooral vrijdag al een grote verkeerschaos ontstaan. Met als klapper de vertraging op de A50: daar hadden automobilisten meer dan drie uur oponthoud. Ook op zaterdag was het druk op de weg, deze dag staat ook wel bekend als zwarte zaterdag in Europa. Lees er hier meer over.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.