Nieuwsoverzicht: dit is er allemaal gebeurd in Arnhem afgelopen weekend

Door Jolinda van Alfen 18 maart 2019

Zat jij – alweer – ondergedoken voor het slechte weer op de bank met een dekentje te netflixen? Of was je druk met andere dingen dan het nieuws op de voet volgen? Geen nood, daar zijn wij weer op de maandagmorgen met een overzicht. Ben je weer helemaal bij.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Botsing

Foto: ANP

Twee auto’s raakten zaterdagochtend rond half 10 zwaar beschadigd op de Zypendaalseweg bij een botsing. Wat de oorzaak is van het ongeluk is niet bekend, ook over eventuele verwondingen van de inzittenden kunnen wij niks vinden. Lees hier meer. 

Vlag half stok

Net als de rest van de wereld is ook Arnhem geschokt door de verschrikkelijke terroristische aanslag in Nieuw-Zeeland waarbij 49 moskeebezoekers om het leven kwamen en tientallen mensen gewond raakten. De vlag van het gemeentehuis hing half stok en burgemeester Marcouch sprak meteen zijn medeleven uit

Fiets kwijt? Check de Jansbeek

Ben je toevallig je fiets kwijtgeraakt afgelopen weekend? Zaterdag lagen er twee in de Jansbeek.

Gezellige drukte door staking

Bij hockeyclub HCM was het een gezellige drukte afgelopen vrijdag. Kinderen die vrij waren doordat leraren staakten, konden een balletje slaan tijdens een hockeytoernooi, zowel voor leden, als niet-leden.

Rondje Nederland

Nog meer sportiviteit afgelopen weekend, het Rondje Nederland, een hardloopwedstrijd in het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem werd zondag voor de 18e keer gehouden.

 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.