Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwsoverzicht: dit is er afgelopen weekend allemaal in Arnhem gebeurd

Door Jolinda van Alfen 19 augustus 2019

Was jij te druk met leuke dingen doen, of deed je juist helemaal niks? En heb je daardoor het nieuws niet op de voet gevolgd? Geen nood, daar zijn wij weer op de maandagmorgen met een nieuwsoverzicht. Ben je weer helemaal bij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Knokken bij Vitesse

Een opstootje in het uitvak bij de wedstrijd Vitesse-PEC Zwolle liep vrijdagavond uit de hand. Volgens de politie werden na de wedstrijd twee politiemensen mishandeld en was dat aanleiding om in te grijpen. Drie fans werden opgepakt: twee voor mishandeling, de derde vanwege belediging. Lees hier meer over de ongeregeldheden na de wedstrijd tussen de Arnhemmers en de Zwollenaren.

Nieuwe street art

Foto: De Gelderlander Gerard Burgers

Veertig artiesten hebben afgelopen zaterdag de Boterdijk een nieuwe look gegeven. Vrijdag werd over de oude graffiti een laag grijze latex aangebracht. Zaterdagochtend gingen de graffiti-artiesten met hun spuitbussen aan de slag. Lees hier mee.

Bewoners in actie tegen pur

Zaterdag heeft een groep bewoners van de wijk Over het Lange Water actie gevoerd tegen werkzaamheden van Volkshuisvesting. De groep verontruste huurders wil de isolatie van hun huurwoningen met het mogelijk schadelijke pur stoppen. Lees hier meer.

Park Open

Het zonnetje brak af en toe even door. Was het niet letterlijk, dan wel figuurlijk, met vrolijke reggae muziek. Park Open heeft de op een na laatste editie er weer op zitten. Zondag 22 september wordt het seizoen alweer afgesloten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Guido Roncken (@foto_roncken) op

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.