Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er allemaal tijdens het Pinksterweekend in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 11 juni 2019

Was jij druk met toffe feestjes of op het terras hangen? En heb je daardoor het nieuws niet op de voet gevolgd? Geen nood hier zijn wij weer met een handig overzicht. Ben je weer helemaal bij.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Pinstoring

Nog even snel boodschappen halen op tweede Pinksterdag? Nou dat snel viel flink tegen bij een groot aantal supermarkten van Albert Heijn, vanwege een grote pinstoring.

Scooter in vlammen op

Foto ter illustratie: ANP

Dat was schrikken voor een stel op een scooter. Vrijdagavond vloog de scooter in brand, tijdens het rijden op de Kemperbergerweg. Lees hier meer.

Opgeviste munitie ontpoft

In een tuin in Arnhem-Zuid is maandagmiddag munitie in brand gevlogen. De munitie werd een aantal weken terug door twee 12-jarige jongens opgevist. Bij het brandje kwamen giftige stoffen vrij, meldt de politie. Lees hier meer

Auto’s beschadigd

Meerder auto’s in Arnhem zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag bekrast. De politie roept mensen op die iets gezien hebben zich te melden.

Nacht van de Mode

Het was er alweer tijd voor, de nacht van de mode. Een gezellig feest in de wijk Klarendal, waar je ook als je niet zoveel met mode hebt jezelf goed kon vermaken. Was jij erbij?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nacht van de Mode in Klarendal. Wat een prachtig volksfeest elk jaar ❤️ #nachtvandemode

Een bericht gedeeld door Mark Lauriks (@mlauriks) op

Te uitbundig rokende schoorsteen

Foto: ANP

Een schoorsteenbrand trok de aandacht zaterdagavond rond 22.30 uur aan de Bakenbergseweg. Lees hier meer.

Auto in vlammen op

De brandweer was er maar druk mee afgelopen weekend. Naast de schoorsteenbrand en de brandende scooter, was er ook een autobrand te blussen. In de nacht van zondag op maandag is aan de Aalburgstraat een auto afgebrand. Lees hier meer.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.