Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er allemaal in Arnhem het afgelopen weekend

Door Tian van der Snee 7 oktober 2019

Het afgelopen regenachtige weekend is weer voorbij gevlogen! Ging het bij jou ook zo snel voorbij, en heb je het gevoel dat je daardoor wat hebt gemist? Wij zetten op maandagmorgen een aantal belangrijke gebeurtenissen op een rij. Ben je weer helemaal bij!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kampioenenparade van de World Living Statues

Foto: De Gelderlander Rolf Hensel

Balen dat het zondag zo slecht weer was, toch was de kampioenenparade van de World Living Statues in Arnhem een succes. Het zoenende paar uit Portugal heeft de hoofdprijs gewonnen en de act ‘lachende loper’ is de winnaar van de Kids 2019, zo schrijft de Gelderlander.

Auto komt terecht in de sloot

foto: ANP

Een persoon die in een auto zat, is geslipt op de A325 bij de afslag Elden. De auto is vervolgens in de sloot beland, de persoon is lichtgewond geraakt. Lees hier meer.

Het Uitvindersfestival Innovate Arnhem was een succes

foto: De Gelderlander Rolf Hensel

Afgelopen zaterdag was Innovate Festival in Arnhem. Er waren meer dan vijfduizend mensen die zich vermaakten met uitvindingen en uitvinders in de voormalige melkfabriek van Coberco bij de John Frostbrug in Arnhem. Meer weten hoe deze dag was, lees dan hier meer.

Jut & Jul Living nu in Arnhem

Arnhem heeft er een nieuwe woonwinkel bij, namelijk Jut & Jul Living. De winkel zit in de populaire 7 straatjes. Lees hier meer over Jut & Jul Living.

Ingebroken in de Action

De Gelderlander meldt dat in de nacht van zaterdag op zondag er ingebroken is in de Action aan de Dr. C. Lelyweg in Arnhem.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.