Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er allemaal in Arnhem afgelopen weekend

Door Jolinda van Alfen 15 april 2019

Geen idee wat er dit weekend allemaal gebeurd is in Arnhem? Dat geeft niet, want wij hebben de belangrijkste (nieuws)gebeurtenissen voor je op een rij gezet. Ben je weer helemaal bij!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Snollebollekes flikt het weer

Foto: DG Rolf Hensel

In amper een half uur waren de twee shows die de Brabantse feestact de Snollebollekes in het Gelredome wil geven in maart 2020 nagenoeg uitverkocht. Alleen voor de show op vrijdag 27 maart zijn nog een paar kaarten. Er wordt gekeken of er misschien nog meer shows gepland kunnen worden, lees hier meer.

Even tanken? Even omrijden!

Foto: De Gelderlander

De tankstations van Total aan de Amsterdamseweg in Arnhem en  aan de Nieuweweg in Groesbeek verkopen geen brandstof meer. De pompen zijn leeg. Je kunt er nog wel terecht voor andere artikelen, maar kunt er alleen contant betalen. De eigenaar kampt met financiële problemen. Lees hier meer.

Scooterrijder gewond

Foto: ANP

Een scooterrijder is zaterdag aan het einde van de middag gewond geraakt nadat hij op de Akkerwindestraat in Arnhem-Zuid is aangereden. De snorfietser zou volgens getuigen van de stoep de rijbaan opgereden zijn. Hij is afgevoerd met de ambulance. Lees hier meer.

Auto in de Rijn

Een auto is vrijdagmiddag bij Arnhem de Rijn ingerold, zo meldt omroep Gelderland. De bestuurder ervan is mogelijk vergeten de handrem te gebruiken. De lege auto rolde rond 16.00 uur van de Nieuwe Kade.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.