Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwsoverzicht: het was warm afgelopen weekend in Arnhem!

Door Jolinda van Alfen 29 mei 2017

Het was tropisch warm! Genieten dus van het mooie weer, dat gebeurde er in Arnhem dit weekend. Wij zetten het nog even overzichtelijk voor je op een rijtje.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Hoogte80 Festival

Foto: Facebook Hoogte80 Frans Schneider.

Vanaf donderdag was er theater, muziek, literatuur, eten en drinken en dat alles in de buitenlucht op Hoogte80 Festival in Arnhem. En een spontaan watergevecht. Een ongeorganiseerde bende was dat, maar leuk en lekker fris was het zeker. Heb jij ook leuke foto’s van Hoogte80 Festival? Post ze dan bij dit bericht op Facebook, vinden we leuk!

Zwemmen!

zwemmen natuurwater rijn

Veel Arnhemmers zochten verkoeling bij het water. Wij tipten vrijdagochtend al de veiligste plekken in de buurt van Arnhem om te zwemmen. Maar ook ‘gewoon’ in de Rijn werd gezwommen, ook al is het niet overal even veilig. Wil je weten wat je kunt doen om veilig te zwemmen? Check deze tips dan even.

Sportief Ervaren

Sportief ervaren
Foto: Gelderlander Marc Pluim

Een handjevol bezoekers helaas voor het sympathieke sportieve evenement Sportief Ervaren in Park Immerloo. Zondag kon iedereen ervaren dat het nog niet zo gemakkelijk is om te te sporten met een beperking, of deze nu mentaal of fysiek is. Het was alleen een beetje te warm voor dit initiatief van studenten van het CIOS en de HAN.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.