Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er afgelopen weekend in Arnhem

Door Carlijn van Alken 14 januari 2019

In het weekend heb je natuurlijk niet altijd tijd voor het nieuws. Iets gemist? Geen probleem, wij zetten op maandagmorgen alle belangrijke nieuwtjes voor je op een rij. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wietlucht leidt naar nepwapen en drugs

Foto: De Gelderlander/ Politie

Op zaterdagavond zijn een man en vrouw aangehouden wegens een snelheidsovertreding. Nadat zij aan de kant gezet werden, hing er een sterke wietlucht. Na onderzoek in de auto, vond de politie een nepvuurwapen, inbreektuig en drugs. Vervolgens zijn de drugs en het nepvuurwapen in beslag genomen. Meer lezen? Klik hier.

WK volleybal op Arnhemse bodem

Foto: ANP

In 2022 wordt het WK Volleybal voor vrouwen geopend en gesloten in ons Arnhemse Gelredome, hoe cool is dat? Het WK zaalvolleybal werd nooit eerder gespeeld in Nederland. Niet alleen Arnhem is de gelukkige, er worden ook wedstrijden in Apeldoorn, Rotterdam Düsseldorf en Polen gespeeld.

Omgewaaide boom veroorzaakt gaslek

Op de Heijnoordseweg is op zondagavond een boom omgewaaid. De boom viel rond 18.15 uur en nam daarbij twee hekken mee, waarvan een staander in een gasleiding terecht kwam. Er raakte niemand gewond.

Guus Meeuwis komt naar Arnhem!

asm festival in arnhem 2018

Afgelopen weekend maakte het ASM festival de eerste grote naam bekend. Guus Meeuwis komt 31 augustus naar Arnhem! Het Arnhemse festival op de Stadsblokken wil doorgroeien van 10.000 bezoekers naar 15.000 bezoekers. Door grote namen aan te kondigen, proberen zij het veld nog voller te krijgen. Het festival is op 31 augustus, de laatste dag van de zomervakantie. Vanaf 1 februari zijn de kaartjes te koop, maar je kunt je nu alvast ‘pre-registreren’. Zo heb je meer kans op een kaartje! Registreer je hier.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.