Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er afgelopen weekend allemaal in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 12 februari 2018

Was jij zo druk met carnaval vieren, of onderduiken voor dit feestgedruis, dat je niets van het nieuws hebt meegekregen? Geen nood, wij hebben van het afgelopen weekend weer een handig overzicht gemaakt.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zware mishandeling

Foto: De Gelderlander, Gino Press

Het weekend begon niet zo goed, met veel geweld. De politie hield naar aanleiding van een geweldsincident in de Gemertstraat vrijdagmiddag een 40-jarige man uit Mook aan. Hij wordt verdacht van zware mishandeling of poging moord/doodslag. Die bewoners van een woning aan de Gemertstraat, een man van 49 en twee vrouwen van 33 en 51 jaar, raakten gewond.  Over de aanleiding van de mishandelingen kan de politie nog niks zeggen. Lees hier meer.

Auto in sloot

Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto in een sloot terecht gekomen bij de Batavierenweg in Arnhem. Hij is door agenten uit zijn auto gered en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier meer.

Trump bij Arnhemse Carnavalsoptocht

Foto: De Gelderlander

Dan is er ook nog leuk nieuws, afgelopen weekend werd er ook in onze stad flink carnaval gevierd. Zelfs Donald Trump bracht een bliksembezoek aan de Arnhemse optocht op zondag. Collega’s van de Gelderlander bezochten de optocht en maakten een video, die je hier kunt bekijken.

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.