Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er afgelopen weekend allemaal in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 9 september 2019

Zo die is weer voorbij gevlogen! Ging het weekend bij jou ook zo snel voorbij, en heb je het gevoel dat je daardoor wat hebt gemist? Wij zetten op maandagmorgen een aantal belangrijke gebeurtenissen op een rij. Ben je weer helemaal bij!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Airborne wandeltocht

Poncho mee en gaan! Zaterdag liepen weer duizenden mensen de Airborne wandeltocht in Oosterbeek.

Fietsster gewond

Foto: ANP

Een fietsster is zondagmiddag ten val gekomen op de Burgemeester Matsersingel, nadat een scooterrijder haar wilde inhalen in Arnhem en het tot een botsing kwam. Lees hier meer.

Graffiti om te herdenken

Burgemeester Ahmed Marcouch heeft zaterdag in de Arnhemse Karthuizerstraat een krijtgraffiti gemaakt die vertelt over wat hier in de oorlog is gebeurd.

Bartokplein bruist

Zondagmiddag openden de bewoners van het Bartokplein het nieuwe culturele seizoen.

Vrouw geschept door bus

Foto ter illustratie ANP

Vrijdagmiddag is op de Velperbinnensingel ter hoogte van Musis in Arnhem een vrouw aangereden door een lijnbus. De vrouw heeft onder meer hoofdletsel opgelopen en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier meer

Rob wint 41.400 euro

Foto: Postcodeloterij

Rob (53) uit Arnhem is de gelukkige winnaar van 41.400 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Rob zich van 41.400 euro. Rob was niet de enige Arnhemmer die er met een mooie geldprijs vandoor ging: ook Desiree won 2.500 euro.

 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.