Overzicht: megavissen in Arnhems water, zakkenrollers en meer nieuws

Door Jolinda van Alfen 11 februari 2019

Was jij lekker druk met weekend vieren en heb je daardoor het nieuws niet op de voet gevolgd? Geen nood, daar zijn wij weer met het maandagochtend-nieuwsoverzicht. Ben je meteen weer bij.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Megavissen in Arnhems water

Het was een weekend van rare snuiters in Arnhems water. Burgemeester Ahmed Marcouch meldde op zijn facebookpagina dat hij een krokodil had gezien in het water in Sonsbeek. Op de foto die hij deelde was goed te zien dat het om een plastic exemplaar gaat. Verderop in de stad zwemt een levensecht waterdier rond. Voorbijgangers zagen een megavis zwemmen in de Jansbeek. Het lijkt wel een grote paling! Lees hier meer.

via GIPHY

Stevig gebak

Een peuter ontdekte afgelopen weekend een moer in een verjaardagstaart van zijn vader. De taart is een fototaart van de HEMA. Uiteraard heeft de HEMA excuses hebben aangeboden en een goedmaak knuffeldier geschonken. Hoe de moer in de taart is terecht gekomen, wordt nog onderzocht. Lees hier meer.

via GIPHY

Allerlaatste Hard Bass

Nog een keer keihard losgaan tijdens de laatste Hard Bass. Duizenden liefhebbers van hardstyle deden dat. De organisator heeft beloofd volgend jaar met een nieuw feest te komen naar het Gelredome. En hoewel de meeste bezoekers een topavond hadden, waren er ook minder leuke incidenten. Zakkenrollers waren actief en probeerden verwarring te zaaien door het gebruik van pepperspray. Lees hier meer.

Boze Vitesse fans

Dat Vitesse afgelopen weekend verloor met 2-1 bij FC Groningen schoot een aantal fans in het verkeerde keelgat. Zij konden hun emoties maar lastig bedwingen en gingen zelfs verhaal halen bij sportcentrum Papendal, zo meld Omroep Gelderland. Waar de spelersbus zou aankomen. Coach Leonid Slutskiy kon rustig uitleg geven en het kwam verder niet tot ongeregeldheden.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.