Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sneaker-lovers opgelet! Nieuwe winkel gespot in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 7 oktober 2019

Sneaker-lovers opgelet, er komt een nieuwe winkel naar Arnhem met een supergroot assortiment. Het gaat om sneakerwinkel Snipes! 

Er wordt op dit moment nog hard gewerkt in het pand op de hoek van de Ketelstraat en de Marienburgstraat. In november gaan de deuren daar open. Wil je nu al euro’s omruilen voor vette sneakers? Dan kun je terecht bij Snipes Outlet, die vind je in de Rijnstraat. Eind oktober sluit deze winkel en kun je daarna terecht bij een official store van Snipes.

Over Snipes

Snipes opende zijn eerste winkel in 1998 in Duitsland en inmiddels is de sneakerstore in negen landen te vinden. Ook in Nederland zitten al een aantal vestigingen, je vindt Snipes in Maastricht, Amersfoort, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Bij Snipes worden sneakers verkocht van alle grote (en minder grote) merken. Van Reebok tot Adidas en van New Balance tot Vans. Maar ze verkopen ook zonnebrillen, shirts, rugzakken, jassen, caps en broeken. Dus alle sportievelingen en hippe Arnhemmers kunnen hier helemaal hun ei kwijt.

  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.