Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pak die agenda erbij! Wij weten de exacte openingsdatum van Jumpsquare

Door Jolinda van Alfen 10 december 2019

Nog dit jaar kun je alle sinterklaaschocola eraf springen, want de nieuwste Jumpsquare in Arnhem opent op woensdag 18 december de deuren!

Jumpsquare is een indoor trampolinepark van maar liefst 2.000 vierkante meter. Het ligt aan de Van Oldenbarneveldtstraat 91 op het RijnPark-bedrijventerrein.

Springen als een ninja

Het park biedt naast alle gebruikelijke attracties tal van noviteiten voor zowel kinderen, tieners als jong volwassenen. Er zijn 18 verschillende attracties, verdeeld over vijf gebieden: Maincourt, Sports Zone, Pro Zone, Challenge Zone, Extreme Zone. Het park heeft te gekke attracties zoals een Ninja obstakel parcours, een trapeze om hoog door de lucht te vliegen en een wipe-out achtige Twister machine met trampolines.

Lessen

Jumpsquare is zeven dagen per week geopend en naast het vrij jumpen en de verjaardagsfeestjes zijn er speciale arrangementen te boeken voor groepen zoals scholen, sportverenigingen of bedrijven. Ook zijn er speciale lesprogramma’s zoals JumpScool waarbij jongeren onder professionele begeleiding alle stunts en tricks leren of JumpFitness voor alle leeftijdsgroepen.

En de ukkies dan?

Jumpen is vanaf 7 jaar en ouder. Voor de allerkleinsten van 1,5 tot en met 6 jaar zijn er speciale MiniJump openingsuren en kinderfeestjes.


Meer over Jumpsquare ontdekken?

Jumpsquare

Van Oldenbarneveldtstraat 91, Arnhem

Lees ook

Whoe! De Coca-Cola kersttruck komt naar Arnhem

Wie kent hem niet? De iconische kersttruck uit de reclame van Coca-Cola. Goed nieuws voor alle liefh...

De Blikken Bioscoop is weer open en zo ziet het eruit

De Vue bioscoop, onder Arnhemmers beter bekend als de Blikken Bioscoop is na een flinke verbouwing w...
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.