Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opgelet: Arnhem krijgt er een nieuwe club bij!

Door Tian van der Snee 4 september 2019

Het was een hele verbouwing, maar zaterdag is het dan zo ver. De kersverse bar Liquid opent voor het eerst haar deuren! Liquid is te vinden op de Korenmarkt, in het gebouw waar voorheen café Stout zat. 

De hele maand augustus stond in het teken van verbouwen, maar nu kan bar Liquid eindelijk gasten ontvangen. Zaterdag 7 september is iedereen welkom vanaf 20:00.

De plek om uit je dak te gaan 

In deze dance bar wordt voornamelijk house, Moombahton, reggaeton, hardstyle, en top 40 gedraaid. Er zijn meerdere DJ’s die met regelmaat draaien, er zal veel afwisseling in de muziek zijn. De bar bestaat uit twee verdiepingen met daartussen de DJ Booth. De top verlichting en beeldprojectie creëert een geweldige beleving, als we de facebookpagina van de nieuwe bar mogen geloven.

Eigenaar bar Liquid 

De eigenaar van Bar Liquid is Mitchel Helmink. Hij runt in Zwolle al twee zaken: Café de Stoof en De Skihut.  Mitchel vertelde eerder aan de Gelderlander dat hij niet bang is voor concurrentie. “In Arnhem is de doelgroep voor dit soort tenten groter dan in Zwolle. Maar er is inderdaad ook veel aanbod. Ik geloof echter dat ik me kan onderscheiden.”

Bar Liquid zal elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 22:00 geopend zijn.


Meer over Bar Liquid ontdekken?

Bar Liquid restaurants en horeca

Geopend13:00 - 03:00

Korenmarkt 10, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.