Nieuwe lunch hotspot BOKA deelt sapjes uit

Door Jolinda van Alfen 10 oktober 2018

Goedemorgen! Heb jij deze leuke mensen gemist bij station Arnhem? Lekkere sapjes en croissantjes uitdelend? Geen nood, je kunt ze nog ontmoeten bij Arnhems nieuwste lunch hotspot BOKA.

Ze zijn pas een paar weken open en willen graag nog meer mensen kennis laten maken met de lekkerste vegetarische lunchgerechten. Vandaar de actie om ontbijtjes uit delen bij het Centraal Station. Wij nemen een lekker sapje mee en moeten eerlijk bekennen, dat smaakt naar meer!

Een blik op de lunchkaart leert ons dat de gerechten vriendelijk geprijsd zijn, je hebt al een boterham met hummus voor 1,50 euro en een soepje voor 3,57 euro. We spotten hartige taarten, broodjes geitenkaas maar ook baba ganoush en hebben nu al zin in de lunch!

Je kunt trouwens niet alleen lunchen bij BOKA, wat staat voor Broedplaats Oude Kraan Arnhem. Er zijn ruimtes te huur, doorlopende exposities en allerlei creatieve workshops.

BOKA lunch

Nu open08:30 - 17:30

Oude Kraan 20 , Arnhem

Bekijk meer:lunch
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.