Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe hotspot in Arnhem: Cafe Bosch gaat open

Door Janneke Siemes 13 augustus 2020

De Brigant is al een tijdje geleden vertrokken uit Arnhem, maar daar komt iets moois voor in de plaats. Op 14 augustus gaat Cafe Bosch ein-de-lijk open: iets waar veel Arnhemmers naartoe hebben geleefd. Lees snel verder om erachter te komen waarom.

Velen kennen de Apeldoornsestraat nummer 4a als de Brigant, maar wist je dat hier vroeger Hotel Bosch zat? Dat verhaal lees je hier.

Kijk je mee?

Hotel Bosch ging van statig woonhuis naar hotel en werd uiteindelijk landelijk bekend als kraakpand. Dat verleden houden eigenaren Rob te Kamp en Jochem de Wit in ere.”Naast de ingang komt een mini-museumpje met foto’s van vroeger. Ook moet de zaak een zekere ‘alternatieve schwung’ behouden”, liet Rob weten in DG. Dat blijkt geslaagd, kijk hieronder zelf maar.

Feest!

De mannen en hun team hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt, dat was best spannend in deze vreemde tijd. Op vrijdag 14 augustus kunnen ze hun kindje laten zien aan de rest van Arnhem. Vanaf 14.00 uur worden alle geïnteresseerden hartelijk ontvangen met gepaste afstand. Wil je direct dit weekend iets proeven uit de keuken? Een tafel reserveren kan via het telefoonnummer onderaan dit artikel. De foto’s liegen er in ieder geval niet om, het water loopt je in de mond.

Lekkere deuntjes

Bij een feestje hoort een lekker deuntje, anders is er geen feest. Geen zorgen, als voormalig eigenaar van muziekcafé 8-bit en Café De Kroeg hebben de heren genoeg connecties. Wie ze precies geregeld hebben, houden ze graag geheim. We kunnen wél verklappen dat het terras vergezeld wordt met een aantal akoestische sets en er is een een scala aan dj’s uitgenodigd voor lekkere beats.

Ruimte voor jong talent

Bij Cafe Bosch kun je niet alleen genieten van heerlijk eten, je kunt er vertoeven in de tuin, er is een buitenkeuken en het is een creatieve broedplaats. Verwacht optredens van jonge artiesten en een theatercafé. Hier had Arnhem nog behoefte aan! Volgens mede-eigenaar Rob zit er tussen de programmering van Luxor en Willemeen nog een gat, dat gat willen zij graag opvullen.

Hoogte80 Theater Terras

Cafe Bosch gaat direct lekker van start met hun programmering. Samen met de organisatie van het Hoogte80 Festival en Café Kroon vonden ze een manier om het geliefde Hoogte80 Festival (enigszins) door te laten gaan. Volledig coronaproof ofcourse. Hoe? Dat lees je hieronder én je leest direct hoe je kans maakt op gratis kaartjes:

Marta en Kim treden op tijdens Hoogte80 Theater Terras. Foto: Loes Schakenbos

Hoera! Er komt tóch een Hoogte80 en indebuurt geeft kaarten weg!

Het Hoogte80 Festival is al jaren een hoogtepunt van het Arnhemse festivalseizoen, letterlijk en fig...

Meer over Café Bosch ontdekken?

Café Bosch cafés

Apeldoornsestraat 4a, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

hotel bosch arnhem

Hotel Bosch: het oudste kraakpand van Nederland

Nummer 4A aan de Apeldoornsestraat: een prachtig, statig pand waar menig Arnhemmer voorbij loopt zon...

Oh no! Einde van een tijdperk: Brigant gaat sluiten

Op zoek naar de leukste feestjes om jullie te tippen stuitten wij op een bijzonder evenement. De laa...
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.