Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe Arnhemse lunchhotspot Babbels: Limburgse gastvrijheid in een retro-jasje

Aangeboden door Babbels Arnhem 28 september 2019

Ken jij Babbels al? De nieuwste Arnhemse hotspot voor ontbijt, lunch en borrel? Nee? Dan moet je snel eens binnenstappen in het pand waar voorheen Josephine Coffee te vinden was. Al was het alleen al om te ontdekken dat een nostalgisch interieur tegelijkertijd ook heel modern kan zijn. Wij spreken Ilona Stroecken over haar nieuwe horeca-avontuur.

foto: indebuurt Arnhem

Liefde voor de jaren 50 en 60

De zussen kiezen voor een nostalgisch en tegelijkertijd kleurrijk interieur. Waar komt die liefde voor de jaren 50 en 60 vandaan? “Ik denk dat we dat vanuit huis meegekregen, onze moeder was daar wel mee bezig.” Als Ilona over mama Babbels praat, wordt haar toon zachter. “Zij kan fantastisch koken, daar hebben we bij Babbels gebruik van gemaakt. De ouderwetse gerechten die je vroeger at, waarom zou je die niet in ere houden? De ragout van onze moeder is geweldig. We twijfelden wel hoor, of mensen daar nou op zitten te wachten, maar vanaf dag 1 dat we het op de kaart zetten in Gennep, is het zo’n succes. Komende winter komt het ook op de menukaart in Arnhem.”

Genieten van het genieten

Babbels in Gennep is al snel een succes en niet onbelangrijk, de zussen hebben het helemaal naar hun zin als ondernemers. “Dit is gewoon echt ons ding. Ik hou er enorm van om het mensen naar hun zin te maken. Ik riep als klein meisje dat ik later een hotel zou willen. Dat is het niet geworden, maar hier kan ik ook genieten als gasten genieten. Mandy zit net zo in elkaar en zij vult mij ook perfect aan.”

Babbels in Gennep en nu ook in Arnhem

Het Babbels concept staat in Gennep als een huis en de zussen hebben een nieuwe droom: uitbreiden. Ilona: “Toen we in dit pand in Arnhem kwamen kijken, wisten we meteen dat we goed zaten. We zijn aan de slag gegaan met poetsen en opknappen en hebben er onze look op losgelaten.”

tekst gaat verder onder de afbeelding

Foto: Babbels

Made by mama en de zussen Babbels

Ilona vertelt dat alles zoveel mogelijk huisgemaakt is. Door mama Babbels of de zussen. “Met veel aandacht en liefde en dat proef je, vinden wij.” Als we Ilona vragen of ze niet ook diner zou willen serveren, is ze duidelijk. “Wij hebben bewust gekozen voor een lunchroom. Hier kunnen we creatiever in zijn. Ons onderscheiden, er zijn al zoveel restaurants.”

Babbelplank®

Onderscheiden doet Babbels door het interieur en de inhoud. “Zo hebben we onze beroemde Babbelplank. Voor als je niet kunt kiezen met lunch, doen wij dat lekker voor je. De plank staat vol met 15 verschillende hapjes, warm en koud. Vers, bourgondisch en verrassend. Als gasten dat leuk vinden komen we dan ook nog een toffe foto van je maken met onze instax camera als aandenken aan de gezellige tijd bij Babbels.”

Ontbijten met bubbels

Nog zo’n feest voor genieters is het, hou je vast, Super-de-luxe-mega-lekker-en-uitgebreid-bubbeltjes-ontbijt. “Gasten krijgen een etagere op tafel met heel veel lekkere broodjes en yoghurtjes, alles wat je maar wilt als ontbijt. Koffie, verse jus en natuurlijk bubbels; een glaasje proscecco.”

Het is ons duidelijk; Babbels doet alles om de beleving van gasten zo plezierig mogelijk te maken. Met eerlijke streekproducten, gerechten van toen in een jasje van nu, goede koffie en een grote dosis enthousiasme!

foto: indebuurt Arnhem
foto: indebuurt Arnhem
foto: indebuurt Arnhem
foto: indebuurt Arnhem
foto: indebuurt Arnhem
Zie jij jezelf hier al zitten tijdens een lekkere high tea? foto: indebuurt Arnhem
foto: indebuurt Arnhem
foto: indebuurt Arnhem
foto: indebuurt Arnhem

Meer over Babbels Arnhem ontdekken?

Babbels Arnhem lunch

Gesloten09:30 - 18:00

Bakkerstraat 22, Arnhem

Bekijk meer:lunch
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.