Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mirjam heeft de topper onder de bindweefselmachines: ‘nu ook in Arnhem’

Aangeboden door Balance Health & Beauty Clinic 14 februari 2020

De de Icoone® Laser behandeling is sinds januari te vinden in Arnhem. Wij gingen langs om te vragen wat deze machine zo speciaal maakt. “Dit is de nieuwste behandeling op het gebied van bindweefselmassages,” vertelt Mirjam, eigenaresse van Balance Health & Beauty Clinic.

Van verpleegkundige naar plastische chirurgie

Mirjam Wennink (60) rolt steeds weer in een nieuwe uitdaging. Ze begon haar carrière als verpleegkundige. “Ik werkte in het Rijnstate ziekenhuis, tot ik door een van mijn collega’s, een plastisch chirurg, werd gevraagd om te helpen bij het opzetten van een privé kliniek in Velp.”

Vanuit het zuiden naar Arnhem

Toen de kliniek in Velp draaide rolde Mirjam in een nieuwe uitdaging. “Ik werd gevraagd om te helpen bij het het opzetten van een Alizonne vestiging hier in de buurt. Dit is een kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde. De vestiging hier in de regio ging alleen niet door, er was veel vraag naar Alizonne therapie in Noord Holland. Dus de vestiging kwam daar, dat was voor mij te ver weg. Inmiddels was ik al wel een jaar in de leer geweest en bekend met de techniek. Vanwege de geweldige resultaten met deze machine besloot ik om zelf een praktijk in Arnhem op te zetten.”

De Icoone behandeling in Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel eenvoudig: “Ik bied een Icoone behandeling aan, dit is de nieuwste behandeling op het gebied van bindweefselmassages. Ik geef deze massages niet met mijn handen, dat doet een apparaat (de Icoone® Laser).  Dit apparaat werkt met drie functies; een led functie, een laser functie en rollers,” zegt Mirjam.

Deze functies werken als volgt:

  • De laser in het apparaat maakt het vet poreus waardoor de vetten in de vetcellen vloeibaar worden. 
  • Het led licht zorgt ervoor dat het membraan van de vetcel doorlaatbaar wordt. Daardoor kan het vet (wat vloeibaar is geworden door de laser) weg.
  • De rollers van het apparaat zorgen voor een verstrakking van de opperhuid. Terwijl de zuigkracht van het apparaat de lymfevaten activeert zodat het vet je lichaam kan verlaten.
Foto: Balance Health & Beauty Clinic
Foto: Balance Health & Beauty Clinic
Foto: Balance Health & Beauty Clinic

Ervaar het zelf

Op 28 februari geeft Mirjam een gratis demonstratie bij haar praktijk, Meander 701 in Arnhem. Vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur laat Mirjam voelen hoe het apparaat werkt, geeft ze uitleg en beantwoordt ze al je vragen. Ze doet dit met een goede reden. “Dit apparaat en deze techniek is nog erg nieuw. Veel mensen kennen het (nog) niet, dat is zonde want het kan helpen bij veel verschillende problemen, niet alleen bij het afvallen. Een Icoone® behandeling kan rimpels voorkomen, bestaande rimpels verminderen en cellulitis aanpakken. Maar het kan ook plaatselijk hardnekkig vet verwijderen, je onderkin verminderen en zelfs overtollige huid verwijderen.”

Geen last van overtollige huid na het afvallen

Heb je overgewicht en wil je gaan afvallen? Dan blijf je na het afvallen vaak zitten met een overschot aan huid. Plastische chirurgie lijkt dan de enige oplossing, maar niets is minder waar! Je kunt die plastische chirurgie voorkomen volgens Mirjam. “Mensen met flink overgewicht kunnen geweldige resultaten boeken door een combinatie behandeling. Je gaat dan afvallen onder medische begeleiding, dat gaat niet via mij, daarvoor moet je naar een andere specialist. Tijdens je afval traject kun je voor de contour verstrakking bij mij terecht. Hiermee voorkom je dat je na het afvallen met een overschot aan huid zit.” 

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom langs op 28 februari en meld je aan

Ja, het is ook voor de mannen!


Meer over Balance Health & Beauty Clinic ontdekken?

Balance Health & Beauty Clinic beauty en wellness

Meander 701, 2e verdieping, Arnhem

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.