Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Burgerme gaat bijna open en wij namen alvast een kijkje

Aangeboden door Burgerme 14 februari 2020

Had je het al gezien? Arnhem verandert langzaam in een ware burgerstad. Op 18 februari opent Burgerme haar deuren op ons station. Wat maakt deze burgertent nou zo anders?

Er is nog wat werk aan de winkel, maar op dinsdag 18 februari kun je hier vanaf 07.00 uur genieten van de hamburger zoals jij hem het liefst ziet. Weet jij al voor welk broodje en welke toppings of sauzen jij gaat? Want in deze hamburgerzaak kun je de hamburgers helemaal zelf samenstellen, precies zoals jij het lekker vindt. Knapperige bacon of pittige kaassaus? Denk dit weekend nog even goed na over jouw ideale hamburger. Dat voorkomt keuzestress op dinsdag.

We glipten even naar binnen voor een sneak preview, de bouwvakkers zijn nog hard aan het klussen, maar het ziet er al veelbelovend uit!

Tekst gaat verder onder de foto’s – lees vooral verder, want ze hebben een leuke openingsactie!

Burgerme is van oorsprong een Duits concept en de Duitsers weten best wel wat lekker is. Currywurst hoef je hier niet te verwachten, customized hamburgers wel. Onze oosterburen hebben al 60 vestigingen verspreid door het land. Deze vestiging in Arnhem is de veertiende Burgerme vestiging in ons kikkerlandje.

Tekst gaat verder onder de foto’s>

Fotocredits: BuroDoen
Fotocredits: BuroDoen
Fotocredits: BuroDoen

De hamburgers van Burgerme zijn gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees. Je kunt ook nog gaan voor de Angus-Cross variant, gemaakt van Black-Angus en pure Hereford runderrassen. Deze staan garant voor een unieke malse en vol sappige smaak. Is een burger in de vroege ochtend jou iets te heftig? Burgerme heeft ook fingerfood, salades en broodjes. Om mee te nemen of daar op te eten. Binnenkort zal Burgerme ook gaan bezorgen aan huis!

Tekst gaat verder onder de foto’s>

Foto: BurgerMe Arnhem
Foto: BurgerMe Arnhem
Foto: BurgerMe Arnhem

Gratis hamburgers voor heel Arnhem!

Burgerme viert hun komst op zaterdag 22 februari met gratis burgers voor Arnhem. Volg het Facebook event om niets te missen over deze lekkere aanbieding!


Meer over Burgerme ontdekken?

Burgerme fastfood

Gesloten07:00 - 22:00

Oude Stationsstraat 22, Arnhem

Bekijk meer:fastfood

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.