Nieuw in Arnhem

Miyagi and Jones komt naar Arnhem!

Nieuws
7 juni 2018

Een Utrechtse hotspot komt naar Arnhem. Het restaurant Miyagi and Jones gaat ook in Arnhem Asian streetfood en sushi serveren, met hier en daar een westerse twist.

Nieuw in Arnhem: duik in de diepvries bij Dr. Freeze

Nieuw in Arnhem
7 juni 2018

Het schijnt goed te zijn voor van alles. Drie minuten bikkelen bij -110 graden. Ja dat lees je goed, min 110 graden. Het kan nu ook in Arnhem bij Dr….

Wij hebben nieuws over de nieuwe eetwinkel STROOM!

Nieuw in Arnhem
6 juni 2018

We riepen het eind april al: Arnhem krijgt er een nieuwe lekkere hotspot bij. Cafe Stekker en Slaatje Bla gaan samenwerken en hebben een nieuwe eetwinkel uit de grond gestampt….

Yes! We zijn een nieuw restaurant rijker in Arnhem

Nieuw in Arnhem
4 juni 2018

Ben je dol op de Franse keuken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is een nieuw restaurant geopend in de binnenstad van Arnhem. Bij Cuisson kun je vanaf…

6 x dit is er allemaal bijgekomen in Arnhem in mei

Nieuws
1 juni 2018

Mei is bijna voorbij! Stiekem zijn we weer wat winkels en hippe tentjes rijker geworden. Weet je niet meer welke allemaal? Geen punt! Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Hotspot erbij: nieuwe winkel van Spijkers & Spijkers is nu open

Nieuw in Arnhem
30 mei 2018

Nou ja nu, vanaf morgen kun je er weer terecht. Vanmiddag vierden de modieuze zussen Spijkers een openingsfeestje. En indebuurt nam natuurlijk een kijkje.

Wij hebben nieuws over de opening van Zizzi Arnhem

Nieuw in Arnhem
22 mei 2018

Het duurde even, de verbouwing liep wat vertraging op, maar eindelijk is het bijna zover. Arnhem is in juni een damesmodezaak rijker voor meisjes met een maatje meer.

Wij weten wat er met dit pand gaat gebeuren!

Eten & drinken
17 mei 2018

Is het jou ook al opgevallen? Aan de achterkant van het grote Dudok-pand, naast de Rabobank zijn ze druk aan het verbouwen. Er opent binnenkort een espressobar genaamd Posse. 

Vaarwel grandcafé Mahler, hallo JANS’!

Nieuw in Arnhem
8 mei 2018

Jarenlang kenden we het restaurant van concertzaal Musis onder de naam Mahler. Enkele maanden terug sloten echter de deuren en begon het harde werk aan het realiseren van nieuwe Arnhemse…

5x dit is er allemaal nieuw in Arnhem sinds april

Nieuws
30 april 2018

En dat is alweer een maand van 2018 voorbij! Misschien denk je dat er weinig gebeurd in deze extreem zomerse maand april, maar dan heb je het mis! Want er…

Pagina 1 van 8