Nieuw eettentje gespot: Libanees restaurant Manakish

Door Jolinda van Alfen 13 februari 2018

Zin in iets anders dan die saaie boterham met kaas voor de lunch? Dan hebben wij goed nieuws voor je, Arnhem is weer een nieuw eettentje rijker. Waar je ambachtelijk gebakken Libanees brood kunt krijgen.

Het nieuwe Libanese restaurant Manakish is afgelopen vrijdag geopend. Manakish is Arabisch voor een speciaal soort brood uit Libanon. Het wordt gemaakt van deeg met tijm, kaas of gemalen vlees. Net als bij een pizza kan het worden gesneden of gevouwen. Weer eens wat anders als ontbijt of lunch.

Behalve voor dit brood kun je bij Manakish ook terecht voor heerlijke mankoushe, salades, zoetigheden, verse sappen, verschillende frisdranken, koffie en thee. Om ter plekke op te eten of mee te nemen. Ten slotte delen we nog een filmpje van Manakish, waarbij je kunt zien hoe de broodjes gebakken worden. Als je nu nog geen trek hebt…

Ja ja!! De Manakish in de Woodstone oven! Wat gaaf om de ambacht te zien…. #Manakish #Libanesekeuken #newplayerintown #koningstraat #arnhem #bakkerij #lunchroom #houtoven #ambacht

Posted by Manakish on Friday, 9 February 2018

Manakish restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 19:00

Koningstraat 5 , Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.