Jammer! Immerloo Park Festival gaat niet door dit jaar

Door Brechtje van Dam 17 mei 2018

Een zomers festijn voor jong en oud waar menig Arnhemmer naar uitkeek: het Immerloo Park Festival. Het leukste festival van Arnhem Zuid gaat er echter even tussenuit. Dit is waarom Immerloo Park Festival ermee stopt.

Op de website van Immerloo Park Festival is te lezen dat de festivalorganisatie een jaartje overslaat. “Het leuke festival van Arnhem Zuid gaat er even tussenuit om met een nieuw programma in 2019 weer terug te komen in het mooie stadspark Immerloo.” Hopelijk komt het festival inderdaad terug komend jaar maar dat hangt van een aantal factoren af. Het blijkt namelijk dat er geld en vrijwilligers tekort komen om dit jaar nog een goed feest neer te zetten.

Immerloo Park Festival is elk jaar een van de drukste festivals van de stad. Hoewel het evenementenaanbod in de binnenstad en het Sonsbeekpark groot is, valt dat in Arnhem Zuid soms tegen. De wens van veel buurtbewoners is dan ook dat het festival terug komt.

Hulp voor 2019

Vind jij het ook zo jammer dat Immerloo Park Festival niet door gaat? Dan kun je overwegen een steentje bij te dragen. De organisatie is namelijk op zoek naar bestuursleden en organisatoren voor het volgende jaar, om ervoor te zorgen dat ze zeker terug zijn in 2019!

Wil je bestuurslid worden? Meld je aan bij: Dominique Struik, [email protected]

Wil je helpen organiseren? Meld je aan bij: [email protected]

 

Indebuurt Arnhem zoekt stagiairs!

Jááá, je leest het goed. Je kunt stage lopen bij de allerleukste nieuwssite van Arnhem (en inmiddels...
flitspalen in arnhem 2017

7 lifehacks die het leven in Arnhem makkelijker maken

Elke stad heeft wel een bepaalde ‘gebruiksaanwijzing’. Trucjes die het leven makkelijker maken, ofwe...

Meer over

Nieuws

adv.