Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Arnhem opent een nieuw Surinaams restaurant

Door Brechtje van Dam 11 juli 2019

Arnhem is binnenkort een bijzonder restaurantje rijker. Nee, geen pizzeria. Ook geen frietzaak. Geen Franse keuken of barbecue. In Arnhem opent binnenkort Mama Krioro, een Creools-Surinaams eethuis. Smullen! 

Surinaams restaurant

We hebben een breed aanbod aan horeca in Arnhem. Surinaamse restaurants zijn er echter nog niet in overvloed. Maar er komt er eentje bij! Aan de Hommelstraat 71 opent Mama Krioro, een Creools-Surinaams eethuis waar je ook kunt afhalen.

Traditioneel Creools-Surinaams eethuis

Het restaurant meldt op Facebook dat er onder andere Moksalesi en Pinda Bravoe op het menu komen te staan. De eerste is een rijstgerecht met onder andere makreel en kipfilet, de tweede een romige pindasoep. Uiteraard is dat niet het enige wat je straks kunt eten en afhalen bij Mama Krioko. De hele menukaart is nog niet bekend maar we weten wel dat er maaltijden, soepen, broodjes, barbecuegerechten en sappen verkocht worden.

Wanneer het restaurant precies open gaat is nog niet bekend. Houdt indebuurt Arnhem in de gaten voor meer informatie, of natuurlijk de Facebookpagina van Mama Krioro.


Meer over Mama Krioro ontdekken?

Mama Krioro

Hommelstraat 71, Arnhem

adv.