Handig! Alles wat je wilt weten over het Megapiratenfestijn in GelreDome

Door Jolinda van Alfen 6 december 2018

Nog maar 2 nachtjes slapen en dan is het tijd voor gezelligheid bij het Megapiratenfestival in GelreDome. Het concert is hartstikke uitverkocht, dus het gaat druk worden. Wij hebben alle praktische zaken even voor je op een rij gezet.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Openbaar Vervoer

Foto: De Gelderlander Harry van der Ploeg

Als je met de bus wilt gaan zijn er een aantal mogelijkheden. Event travel heeft nog een aantal plaatsen beschikbaar vanuit diverse opstapplekken in Nederland. Het beste bel je even voor een last-minute boekingen: 038 – 42 567 30. Hier vind je meer info.

Ga je met de trein naar Arnhem, dan pak je vanaf het station een van de speciale pendelbussen. De eerste pendelbussen vertrekken om 14.00 uur naar het stadion. Pendelbustickets zijn alleen verkrijgbaar bij de pendelbushalte. Een pendelbusticket (retour) kost 5,50 euro.

Er rijden ook gewone stadsbussen die langs het GelreDome komen. Dit is lijn 7 richting Rijkerswoerd en vertrekt elk kwartier. Je stapt uit bij de halte Batavierenweg, waar je GelreDome rechts van je ziet liggen.

Tijden

Foto: Facebook Megapiratenfestijn

Het Megapiratenfestijn is in het Gelredome van 18.45 tot 23.00 uur. Je kunt al vanaf 15.00 uur op het horeceplein buiten terecht voor een feestje. Om 17.30 uur gaan de deuren van het stadion open.

Parkeren

via GIPHY

Bij GelreDome is een grote parkeerplaats. Het tarief van een reguliere parkeerkaart is 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro op de parkeerplaats. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op P1 GelreDome of bij de Rijnhal, dan moet je vooraf een Guarantee-ticket voor Euro 19,50 in de voorverkoop. Voor 27,50 euro koop je een Guarantee-plus kaart, waarmee je nabij de uitrit van het GelreDome parkeerterrein parkeert en als eerste weg bent.

Geen grote tassen en jassen

Belangrijk om even te weten: rugzakken of tassen groter dan A4-formaat mogen niet naar binnen en moeten terug naar de auto of in een locker. Voor bezoekers met veldkaarten geldt dit ook voor jassen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Nieuws

adv.