Goed nieuws! Horecapaviljoen in Schuytgraaf gaat er toch komen

Door Jolinda van Alfen 13 juni 2018

Goed nieuws voor de bewoners van de wijk Schuytgraaf die ook wel eens lekker ‘thuis’ willen gaan uit eten. De plannen voor het horecapaviljoen zijn weer opgepakt, zo lezen wij op de website inSchuytgraaf. Gaat deze hotspot aan de Schuytse Laakoever er dan toch komen?

Als het aan de ondernemer Sander Wind ligt wel. Tijdens de halfjaarlijkse informatieavond van de gemeente Arnhem, presenteerde hij de plannen voor het horecapaviljoen. In 2014 bedachten Sander Wind en zijn compagnon Maarten Kamp, beide bewoners uit Schuytgraaf, het plan voor een horecapaviljoen aan de zandwinplas. Door de economische crisis moesten de plannen worden aangepast.

Eten en loungen aan het water

Het nieuw te bouwen pand wordt circa 600 m2 groot en biedt straks met lokale producten een plek om te eten en te loungen aan het water. Het gebouw heeft een nieuw ontwerp gekregen en komt aan en deels zelfs in het water te staan. Met een beetje mazzel start de bouw in het najaar van dit jaar en moet het paviljoen voor de zomer van 2019 haar deuren openen.

Yes! We zijn een nieuw restaurant rijker in Arnhem

Ben je dol op de Franse keuken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is een nieuw restaurant geopen...
terras de staat de markt

Nice! Arnhem heeft er een groot terras bij

Altijd zo lastig om een plekje te vinden op die warme zomerdagen. Alle terrassen lijken vol en ieder...

Wij weten wat er met dit pand gaat gebeuren!

Is het jou ook al opgevallen? Aan de achterkant van het grote Dudok-pand, naast de Rabobank zijn ze ...

adv.