Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed en slecht nieuws: wij weten wat er met Foodbar Treffen gaat gebeuren

Door Jolinda van Alfen 6 november 2019

Dat is jammer! Foodbar Treffen stopt ermee. Op de website van het Arnhemse restaurant lezen we dat per 30 november de deuren tijdelijk dicht gaan. Een andere ondernemer neemt het stokje over. Wie dat is? Lees snel verder.

Eerst nog even over Foodbar Treffen. De afgelopen 8 jaar kon je aan de Markt genieten van dit restaurant waarbij de laatste jaren de nadruk lag op shared dining en wereldse gerechten met een eigen twist. Ook voor een gezellige borrel zat je hier goed. Op 29 november is er nog een afscheidsavond waar je nog voor kunt reserveren door een mail te sturen naar [email protected] Daarna gaat het restaurant dicht.

Nieuw restaurant

Om in het nieuwe jaar weer nieuw leven ingeblazen te krijgen van een enthousiaste ondernemer: Annelies Holthaus. Zij vertelde als eerste aan indebuurt over haar plannen met Treffen, dat uiteraard van naam gaat veranderen. Annelies: “FoodVia opent de deuren van haar eerste restaurant in Arnhem. Eerlijk, duurzaam, gezond en verrukkelijk eten voor een heel mooi prijsje. Local meals for everybody.”

Eerlijk eten

Annelies komt uit Eibergen en is mini boerin. Daarnaast wil ze dolgraag haar visie op lekker en eerlijk eten delen met Arnhem. “Eerlijk, lekker en betaalbaar eten. Dat realiseren wij door met lokale ingrediënten verse maaltijden te bereiden. Wat de boer ons levert, is niet altijd te voorspellen. Dat je lekker eet, wél. Op Instagram showen we dagelijks ons aanbod. Houd je van een verrassing, dan loop je natuurlijk gewoon binnen. Dan zie je wel wat de pot schaft.”

Je kunt bij FoodVia straks terecht voor ontbijt, lunch en diner. Denk je nu, dat lijkt me een leuk restaurant om in te werken, dat kan ook, FoodVia zoekt nog medewerkers, kijk hier even voor de vacatures. Annelies hoopt in het nieuwe jaar rond 3 januari haar restaurant te kunnen openen. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de exacte openingsdatum.

adv.