Geen kaartje voor de Snollebollekes kunnen scoren? Tweede kans met het Feestbeesten Festival!

Door Jolinda van Alfen 3 december 2018

Alle Arnhemse feestbeesten verzamelen! Op zaterdag 11 mei kun je op de Stadsblokken genieten van een nieuw festival waarbij verschillende Nederlandse artiesten een feestje gaan bouwen. Met de Snollebollekes voorop!

Heb je geen kaartje kunnen scoren voor de concerten van Snollebollekes in het Gelredome, dan heb je nu nog een kans. En je krijgt er nog een aantal andere artiesten bij cadeau. De line-up bestaat onder meer uit bühnebeest van het levenslied Jannes, 90’s held Mental Theo, zanger Tino Martin en als toetje een optreden van 2 Unlimited.

Dat is nog niet alles

In de aankondiging lezen wij nog meer bekende namen. Wat dacht je van Ronnie Ruysdeal, feesttijgers Party Animals. John West, Het Feestteam, Jody Bernal, Django Wagner, Joey Hartkamp en Henk Dissel? Dat wordt hossen!

Hoe zit dat dan met kaarten?

Er is een beperkt aantal vroege vogel kaarten te koop voor € 22,50. Daarna regular tickets voor € 27,50 excl fee. Op zaterdag 8 december om 10.00 uur start de kaartverkoop via de website van feestbeestenfestival. Er zijn maximaal 10.000 kaarten beschikbaar.

 

Meer over

Doen Nieuws

adv.