Uit eten voor de helft van de prijs bij honderden restaurants

Door Brechtje van Dam 22 oktober 2017

Heb je een restaurant al tijden op je bucketlist staan, maar vind je de prijzen gewoon té hoog? Dan is dit je kans, want beoordelingssite Iens organiseert van donderdag 26 oktober tot en met maandag 30 november het eerste Iens Festival. Eet bij honderden restaurants – in Arnhem en de rest van Nederland – met 50% korting op de gehele rekening.

Kennis maken

Het Iens Festival is de ideale manier voor ondernemers om mensen kennis te laten maken met hun restaurant, en het is een goede manier voor gasten om een nieuwe keuken te ontdekken die al jaren op het verlanglijstje staat.

Hoe werkt het Iens Festival?

Wanner je online reserveert via Iens krijg je 50 procent of 30 procent korting (afhankelijk van het restaurant) op de rekening. Dit wordt aan het einde van de avond automatisch verrekend met het totaal bedrag. Let op! Dit werkt dus alleen als je via Iens reserveert, niet bij het restaurant zelf of via een andere website. Dit zijn de restaurants in Arnhem die mee doen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de honderden restaurants in de rest van Nederland.