Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eindelijk! Online supermarkt Picnic bezorgt nu ook in Arnhem

Door Brechtje van Dam 24 juli 2018

Ben je altijd al jaloers op je vrienden uit Ede, Nijmegen en andere steden wanneer ze roepen dat hun boodschappen gewoon thuisbezorgd worden? Nou, nu zijn wij eindelijk ook aan de beurt! Online supermarkt Picnic gaat nu namelijk ook bezorgen in Arnhem.

Picnic is in korte tijd razend populair geworden. Dit heeft vooral te maken met relatief lage prijzen in verhouding met andere bezorgdiensten – je betaalt bij Picnic niet meer dan je in een doorsnee supermarkt zou betalen. Daarnaast kun je de boodschappen thuis laten bezorgen op een voor jou praktisch moment, bijvoorbeeld als je thuis komt van je werk. Ook kun je jouw Picnic-bezorger op de voet volgen via de app, zodat je precies weet wanneer hij of zij voor de deur staat. Oh, en die bezorging is altijd gratis.

In Arnhem

Binnenkort gaat Picnic dus ook bezorgen in Arnhem. Voor dat zo ver is, moeten Arnhemmers zich aanmelden. Dit kun je doen door de Picnic-app te downloaden en een account aan te maken. De teller staat op het moment dat wij aanmelden op 1758 aanmeldingen. Bij 5000 aanmeldingen gaat Picnic Arnhem van start. De eerste 5000 aanmelders krijgen allemaal een reep Tony’s Chocolonely bij de eerste bestelling.

Eén minuut gratis winkelen

Nog een leuk extraatje: als die gratis reep chocola van jou een gouden ticket bevat, mag je een minuut lang gratis boodschappen doen in de Picnic-app. Meer over deze actie en hoe je mee kunt doen, lees je hier.

Lees meer over Arnhem:

wonen aan het water in arnhem

Heer-lijk: 5x wonen aan het water in Arnhem

Van de Rijnkade tot de Rosandepolder: in Arnhem hebben we héél véél water. Niets leuker dan een huis...
nationaal hitteplan arnhem hittegolf

Houd je hoofd koel: Nationaal hitteplan geactiveerd

Poeh, wat is het warm! We wilden het liever nog even ontkennen, maar er komt toch echt een kleine hi...
waarom onze stad Arnhem heet sabelspoort

Mysterie opgelost: waarom onze stad Arnhem heet

We kunnen bijna niet geloven dat we deze vraag nu pas stellen, maar het is toch echt zo. Dagelijks b...

Meer over

Nieuws

adv.