Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkelnieuws! Arnhem krijgt er een nieuwe speelgoedwinkel bij

Door Tian van der Snee 17 september 2019

Joehoe wij hebben nieuws voor alle Arnhemse shoppers: Arnhem krijgt er een gloednieuwe speelgoedwinkel bij! Na het sluiten van de Intertoys opent Toychamp een grote vestiging in Arnhem. Dus, loop jij graag door schappen vol met speelgoed, dan is Toychamp écht een bezoekje waard. 

Het is bijna zover, maar dan opent Toychamp eindelijk zijn deuren. Toychamp zit in het winkelcentrum ‘de Lely’ bij het industrietrein waar ook de Gamma zit. Op 18 september 2019 is iedereen welkom voor de grote opening.

Heel veel keuze

Bij deze speelgoedwinkel is van alles te vinden voor kinderen van alle leeftijden. Natuurlijk koop je er speelgoed, maar ook multimedia, school- en schrijfwaren, gadgets en seizoensartikelen. Dat ze een ruim assortiment hebben is duidelijk. Naast dat ze artikelen verkopen, is de beleving van de winkel ook belangrijk. Nieuw producten kunnen namelijk in de winkel getest worden.

Evenementen

Toychamp organiseert ook evenementen. Tijdens het openingsweekend in Arnhem is er in de winkel van alles te doen. Ontmoet op woensdag 18 september Onnedi (YouTuber) en Denise Anna (YouTuber) op zaterdag 21 september. Meer weten over de opening? Check deze pagina.

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.