Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je weten over het vernieuwde bezorgrestaurant Bliksem Vers

Aangeboden door Bliksem vers 5 juli 2019

Hét Arnhemse adres voor verse, gezonde maaltijden die je ook nog thuis kunt laten bezorgen: Bliksem Vers. In een paar jaar tijd groeide het uit tot het favoriete bezorgrestaurant van menig Arnhemmer. Ze zijn zelfs zo hard gegroeid dat Bliksem Vers een beetje uit de voegen barst. Daarom staan er een hoop toffe veranderingen op de planning. Dit wil je weten over de vernieuwingen bij Bliksem Vers.

Bliksem Vers under construction

Een goed teken natuurlijk, als je zo hard groeit dat je een grotere keuken nodig hebt. Bliksem Vers heeft namelijk onder andere een nieuwe oven, koelwerkbanken en extra opzetvitrine. En er komt ook nog een bezorgscooter bij. Wat jij daarvan gaat merken? Nou, dat Bliksem Vers nog meer en nog vaker jouw bestellingen aan kan nemen!

bliksem vers bezorgrestaurant gezond arnhem

Lunch en diner

De grootste verandering is misschien wel dat Bliksem Vers straks nog langer open is, en nóg meer keuzes biedt. Doordeweeks beginnen de mannen al om 11.00 uur met kokkerellen en gaan ze tot 22.00 uur door. Binnen die tijden kun je alles van de menukaart bestellen: jouw favoriete warme gerechten en desserts maar ook een uitgebreid assortiment aan verse broodjes. Zin in couscous en lamsworstjes om 12 uur ’s middags? Zelf weten. Of toch liever een broodje carpaccio als diner? Lekker doen.

Maaltijden waar je energie van krijgt

Kende jij Bliksem Vers stiekem nog helemaal niet? Geeft niet, kan gebeuren. Bliksem Vers bereidt en bezorgt de hele dag door verse en gezonde maaltijden waar je energie van krijgt. Want ook al werk jij lange dagen en vind je koken eigenlijk niet zo tof, dan hoef je nog geen genoegen te nemen met slappe pizza en friet. Althans, niet als het aan deze jongens ligt.

Bij het restaurant wordt bewust geen frituur gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor de ‘gezonde’ variant van de kapsalon, of ga voor een pasta met pesto, linzenburger of couscous met worstjes. Met de keuze uit talloze vega-, vlees- en visgerechten zit er altijd wel iets tussen voor jou.

Hier, om vast even te watertanden.

Bliksem Vers is jarig! Foto: Bliksem Vers
Foto: BliksemVers

Snel en warm thuisbezorgd

Omdat Bliksem Vers alleen maaltijden bezorgt en geen fysieke restaurantvloer heeft, kunnen zij garanderen dat jouw maaltijd snel en warm aankomt bij jouw voordeur. Je kunt bovendien de maaltijden bestellen in verschillende formaten waardoor zelfs de grote eter of kleine knabbelaar tevreden is.

BBQ en catering van Bliksem Vers

Oh en trouwens: de zomer is al goed op weg dus nu kun je Bliksem Vers ook altijd bellen voor het organiseren van een BBQ of catering. Vis, vlees, vega: de keuze is aan jou!


Meer over Bliksem vers ontdekken?

Bliksem vers restaurants en horeca

Geopend11:00 - 22:00

Vlamoven 34, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.