Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit karakteristieke pand in Arnhem krijgt nieuwe bewoners

Door Jolinda van Alfen 10 juli 2020

Leuk nieuwtje, Arnhem krijgt er een een bedrijf bij. Specialized, een Amerikaanse fietsfabrikant, komt naar Arnhems Buiten. Hiermee krijgt onder meer het voormalige hoofdkantoor van KEMA nieuwe bewoners.

Vanaf eind 2020 trekt Specialized voor tenminste tien jaar in de twee gemoderniseerde gebouwen. Frank van Dulmen van Specialized: “Wij staan als merk bekend om ons sterke innovatieve karakter en onze focus op duurzame mobiliteit. Arnhems Buiten is hierin een perfecte match. Het landgoed onderscheidt zich op meerdere vlakken, waaronder de bereikbaarheid, zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer en het groene karakter van de omgeving. Door de ligging aan de rand van de Veluwe, kan er ook op de nieuwe locatie naar hartenlust gefietst worden, zowel in het bos als op de weg.”

Over Arnhems Buiten

Arnhems Buiten is een 37 hectare groot park in Arnhem-West, het voormalige KEMA-terrein. Het terrein is op dit moment volop in ontwikkeling, er is ruimte voor nieuwe initiatieven en nieuwe samenwerkingen. Meer lezen? Dat kan hier.

Lees ook

Nieuw in Arnhem: boerderijwinkel met de lekkerste lokale producten

We hebben weer eens een lekker nieuwtje voor je. Arnhem is een toffe boerderijwinkel rijker. Heel fi...

Nieuw terras in Arnhem op een bijzondere locatie

Heb jij dit nieuwe terras in Arnhem al gezien? Je vindt het op een bijzondere locatie, naast de Koep...

Dit is er allemaal nieuw in Arnhem sinds april

Je zou het bijna vergeten door de hele coronacrisis, maar er zijn ook nieuwe bedrijven in Arnhem! Va...
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.