Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze twee Arnhemse cafés staan in de Misset Horeca Café Top 100!

Door Tian van der Snee 19 november 2019

Ben jij al bekend met de Misset Horeca Café Top 100? Dit is een jaarlijkse ranking van cafés in Nederland die samen wordt gesteld door een onafhankelijke jury. En dit jaar staan er twee Arnhemse cafés in! 

Caspar en Hans Eten en Drinken zijn de cafés die het tot de top 100 hebben geschopt. De cafés die in de Misset Horeca Café Top 100 staan onderscheiden zich van andere cafés op de gebieden: gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Klinkt goed toch? Nu weet je in Arnhem twee plekken te vinden waar je ten allen tijde terecht kunt voor een drankje, lunch én diner.

Tekst loopt onder de foto door 

Foto: indebuurt Arnhem

Nog meer voorwaarden

Wanneer mag je je als café inschrijven voor deze competitie? Je moet eten en drinken aanbieden en het café moet minimaal vier dagen in de week geopend zijn. Er zijn drie rondes. In ronde één komt een vakjury onaangekondigd en anoniem op bezoek bij het café. Zij beoordeelt de factoren als gastvrijheid, presentatie, hygiëne en meer. Tijdens ronde twee komt er een mysterie guest langs. Dit zijn getrainde gasten die beoordelen door de ogen van de consument. En in de laatste ronde maakt de hoofdjury een top 5.

Misset Horeca Café Top 100

Ieder jaar komt er een Misset Horeca Café Top 100 uit. Hier staan jaarlijks 100 cafés uit Nederland in en dit jaar dus twee uit Arnhem: Caspar en Hans Eten en Drinken. De hele top 100 bekijk je hier.

Lees ook:

Dit Arnhemse restaurant staat als eerste in de Bib Gourmand 2020!

Ken je de Bib Gourmand? Dit is het middenklasse-zusje van de Michelingids. In de Bib Gourmand 2020 s...

5 x hier haal je de lekkerste chocoladeletters in Arnhem

Sinterklaas is weer in het land, dus we kunnen lekker ongestoord chocoladeletters eten! Of je nou va...

7 x uitgebreid borrelen in Arnhem

Tijd om eens goed met je vrienden of vriendinnen bij te kletsen? Hoe chill is dat onder het genot va...

adv.