Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze speelgoedwinkel opent binnenkort een vestiging in Arnhem

Door Brechtje van Dam 11 juni 2019

Intertoys is nog niet weg of er komt alweer een nieuwe speelgoedwinkel in Arnhem bij. De keten ToyChamp durft het blijkbaar wel aan en laat in een persbericht weten vier nieuwe vestigingen te willen openen in Nederland. 

Het is geen toeval dat Intertoys vertrekt en ToyChamp er nieuw bij komt. De keten neemt namelijk twee voormalige Intertoys-vestigingen over die flink zijn verbouwd. Op 4 juli begint ToyChamp met de eerste winkel in Leeuwarden, daarna volgt de vestiging in Helmond.

ToyChamp in Arnhem

In september is onze stad dan aan de beurt. Hier opent de vestiging van ToyChamp in het winkelcentrum De Lely, dat eerst een flinke opknapbeurt krijgt. De speelgoedzaak komt naast een Jumbo-filiaal. In oktober volgt een winkel in winkelcentrum Ringers in Alkmaar.

Nieuwe vestigingen

ToyChamp heeft op dit moment negen winkels in Nederland. Nolmans hoopt op uiteindelijk twintig tot dertig zaken. In België, waar het hoofdkantoor zit, heeft ToyChamp nu zeven winkels. Eind deze maand opent de achtste in Antwerpen. Bijna alle winkels van ToyChamp zitten aan de rand van steden, vaak op retailparken.

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.