Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze populaire wijnbar in Arnhem staat nu te koop

Door Brechtje van Dam 22 mei 2019

Toe aan een nieuw avontuur, dol op wijn en ook nog een topondernemer? Dan is dit wellicht jouw kans, want één van de leukste wijnbars van Arnhem staat nu klaar voor jou om over te nemen. 

Eigen wijnbar in Arnhem

Wijnbar Vini in het Spijkerkwartier wordt ter overname aangeboden, onder andere via Horecasite. De wijnbar opende eind 2018 en is snel uitgegroeid tot een echte Arnhemse hotspot met niet alleen goede wijnen maar ook kazen en vleeswaren uit Italië, en lekkere pasta. De wijnen worden per glas of per fles aangeboden. Het interieur is uniek en stijlvol, de keuken leent zich goed voor een daghap, tapas of vers bereide pasta.

Wijnbar of iets nieuws?

De vraagprijs voor de overname is € 129.000, met een huur van € 1210. De wijnbar heeft ongeveer 35 zitplaatsen en ook een terras, met nog eens tien zitplaatsen. Natuurlijk kun je het concept van de wijnbaar Vini overnemen maar je kunt er ook een eigen draai aan geven met bijvoorbeeld een cocktail- of tapasbar. De locatie is in ieder geval mooi, vlakbij andere populaire horeca als café Vrijdag en Bistro Velvet.

Meer weten? Kijk dan gauw hier om meer te leren over dit bedrijf. Volgens Horecasite behoort een financieringstraject tot de mogelijkheden.

adv.