Deze bekende Arnhemmers doen mee aan het nieuwe tv-programma Boxing Stars

Door Brechtje van Dam 10 oktober 2018

Als ze ergens goed in zijn bij RTL, dan is het wel sensationele reality-tv. Dat bewijzen ze maar weer met het nieuwe programma Boxing Stars, waar bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in de boksring. En er doen ook bekende Arnhemmers mee! 

Woensdag 31 oktober is het zover. Dan zal om 20.30 uur een groep bekende durfallen schitteren in de boksring. In samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden de deelnemers verdeeld over drie klassen. In die drie klassen nemen acht bekende vrouwen en zestien bekende mannen het tegen elkaar op.

Michella Kox

Onder de vrouwen die het tegen elkaar opnemen zit onze eigen Arnhemse Michella Kox, onder andere bekend van Dames in de Dop en Meisjes in de Jungle. Michella staat bekend als een pittige tante dus we zijn hartstikke benieuwd wat ze ervan gaat maken in de ring! Naast Michella doen ook Amanda Tsatsos, modellen Jessie Jazz Vuijk en Joelle Witschge en YouTubers Mascha Feoktistova, Laura Ponticorvo en Saar Koningsberger mee.

michella cox boksen
fotocredit: ANP

Iedere deelnemer wordt bijgestaan door topsporters uit de bokswereld. Wekelijks is er een live-uitzending van de wedstrijd te zien.

Koen Weijland

De mannen zijn opgedeeld in twee groepen. In de categorie lichtgewicht doet onder andere Arnhemmer Koen Weijland mee, tegenwoordig woonachtig in Amsterdam. Hij is eSporter en Nederlands kampioen FIFA. In zijn groep doen ook zanger Kaj van der Voort, acteur Rein van Duivenboden, choreograaf Dan Karaty en voormalig topsporter Michael Boogerd mee.

koen weijland boksen
Koen Weijland (links). fotocredit: ANP

In de categorie zwaargewicht zul je presentator Rick Brandsteder, zangers Brace en Danny Froger, Robinson winnaar uit 2017 Carlos Platier Luna, voormalig topsporter Taeke Taekema, rapper Jebroer en acteur Juvat Westendorp zien schitteren.

Meer nieuws over Arnhem:

Arnhemse flitspalen op dreef: deze flitspalen flitsen het meest in onze stad

Als ze nog echt zouden flitsen dan waren sommige wegen in Arnhem één grote stroboscoop. Eerder jaar ...

Binnenkijken bij: stoere en moderne huizen in Arnhem

Wat ons na een jaartje binnenkijken bij verschillende Arnhemse huizen opvalt, is dat er veel mensen ...
zangeres do concert luxor live arnhem

Voor alle fans: zangeres Do komt naar Arnhem voor bijzonder concert

Ken je Do nog, van haar hit Heaven of haar duet met Marco Borsato Voorbij? Het is al even geleden da...

adv.