Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Arnhemse koffiezaak geeft een jaar gratis koffie weg

Door Brechtje van Dam 21 augustus 2019

Aan al het goede komt een eind, lezen we op de Facebookpagina van Doppio. Geen zorgen, eigenaar Walter en zijn team gaan niet weg. Per 1 januari 2020 hangen ze de Doppio franchisevlag aan de wilgen en gaan ze door op eigen titel. Welke titel dat is, dat kan jij bepalen!

Op dezelfde plek en met hetzelfde team van barista’s kun je ook na 1 januari nog volop genieten van heerlijke koffie en meer. Sterker nog, als we het team van Doppio mogen geloven wordt het er alleen maar beter op. “Dit gaat de vetste tent van Arnhem en omstreken worden, beloofd! En jij kan straks zeggen dat jij dat tentje al lang voor de opening had ontdekt.”

Nieuwe naam

Toewijding en kennis van het vak hebben Walter en zijn team al, maar ze zoeken nog wel naar een nieuwe naam. Want met afscheid van de naam Doppio is er ruimte voor iets nieuws, maar wat dan?? Dat kan jij bepalen door je suggestie voor de nieuwe naam te doen. Als jouw naam wordt gekozen, krijg je een jaar gratis koffie in het hipste nieuwe tentje van Arnhem!

Je kunt jouw nieuwe naam posten onder het bericht op Facebook. Of als je de concurrentie niet in de kaart wilt spelen; mail dan al je brainstormsessies naar [email protected].

Maar nu dan?

Tot het nieuwe jaar kun je bij Doppio gewoon blijven genieten van je vertrouwde bakkie pleur en natuurlijk die heerlijke zoetigheden en broodjes. Stempelkaarten en cadeaubonnen blijven ook in het nieuwe jaar gewoon geldig.

Meer over

Acties Nieuws

adv.