De Pizzabakkers zijn jarig en vieren met een jaar lang gratis pizza

Aangeboden door De Pizzabakkers 5 oktober 2018

Pizzaparty! De Pizzabakkers zijn jarig en vieren feest. Samen met de Arnhemmers, natuurlijk. Daarom gaan de bakkers een smikkelend lekkere prijs verloten onder de gasten van het restaurant, en jij maakt ook kans!

Arnhemmers die al graag bij De Pizzabakkers aanschuiven weten het ongetwijfeld: bij het restaurant kun je elke maand weer genieten van een nieuwe pizza van de maand. En juist die unieke pizza’s maak jij kans op. Een heel jaar, om precies te zijn! Jij kunt namelijk kans maken op 12 maanden lang iedere maand een eigen pizza van de maand bij De Pizzabakkers.

Hoe doe ik mee?

Meedoen is heel simpel: kom in oktober eten bij De Pizzabakkers. Laat in het restaurant je naam en mailadres achter, en like De Pizzabakkers op Facebook. Volg De Pizzabakkers online om te zien of jij de winnaar bent! De gelukkige Arnhemmer wordt op 1 november bekend gemaakt.

Pizzahelden

In november is het precies een jaar geleden dat de Arnhemse deuren van De Pizzabakkers open gingen. De Pizzabakkers staan bekend om traditioneel Italiaanse pizza (inclusief dunne bodem) en heerlijke prosecco. Je vindt De Pizzabakkers in de Broerenstraat, tegenover het nieuwe Focus Filmtheater. Een perfecte gelegenheid om jouw filmavondje te combineren met een lekkere Italiaanse pizzaparty!

De Pizzabakkers pizzeria's

Nu gesloten17:00 - 23:00

Broerenstraat 35, Arnhem

Bekijk meer:pizzeria's
de pizzabakkers win pizza van de maan
Topper

Win een jaar lang gratis pizza

De Pizzabakkers
- Geldig t/m 31 okt 2018

adv.