Chill out! Xenos Arnhem blijft voorlopig bestaan

Door Brechtje van Dam 13 maart 2018

Het gesprek van de dag: winkelketen Xenos wordt vervangen door interieur winkelketen Casa. De eerste vijftig Casa-winkels zullen aan het einde van dit jaar hun deuren openen. Wij hebben even gecheckt hoe dit zit met het filiaal in Arnhem.

Xenos in Arnhem blijft

En we hebben goed nieuws, want voorlopig blijft de Xenos in Arnhem. Pfoe! De eerste vijftig Casa-winkels komen onder andere in Den Haag, Delft en Breda. Maar dus niet in Arnhem. Het kan zijn dat in 2019 de vestigingen van Xenos in Arnhem alsnog Casa-winkels worden, dan volgen namelijk de andere vestigingen. Maar het kan ook goed zijn dat ‘ie gewoon blijft. Er blijven namelijk aan het einde van de rit 60 filialen bestaan die gewoon onder de naam Xenos verder gaan. Of dit ook over Arnhem gaat weten wij nog niet. Wij houden je op de hoogte! Voorlopig hoef je je dus geen zorgen te maken.

Casa

En wat is Casa dan eigenlijk? Het bedrijf heeft al 500 winkels in acht Europese landen. In Nederland nog niet, maar daar gaat dus verandering in komen. Casa verkoopt voornamelijk decoratieve en huishoudelijke artikelen, maar ook tuin-en interieurmeubelen.

Xenos woonwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Roggestraat 32, Arnhem

Bekijk meer:woonwinkels

Meer over

Nieuws